1500TL Monitör Önerisi

Açıkçası ben beğendim hocam. Forumda da araştırmalar yaptım forum kullanıcıları da olumlu yorum yapmışlar hakkında. Almalısınız

İlgin ve alakan için çok teşekkür ederim. Yeni bir konu açtım onaylanması bekleniyor. Ama sizin için basit bir konudur. Benim anakart işlemci 10 yıllık ve ekran kartı 2.el aldım 5 yıllıktır oda herhalde piyasaya çıkışı falan.

AMD Radeon 6870HD 256Bit ekran kartı
Intel CORE-2120 i3 3.30 GHz işlemci
Pegatron IPXSB-H61 anakart
Huntkey HK600_53AP 600W PSU
6 GB RAM 1333MHz(4x2)
240GB SSD SanDisk
Windows 10 Home ve 64 Bit işletim sistemi

Bu sisteme almam doğru olur mu bu AOC C24G1 monitörü? Monitör alırken sistem de önemli midir vsvs. Boşa aliyim uğraşırım sonra
not: Kasayı da yakında iyileştireceğim. 4kya hazır PC alırım ilerde Gaming.

Evet o bilgisayar için 144Hz böyle bir monitör tamamen anlamsız. Ancak iyileştirilecekse iyi fikir monitörünüz hazır olur. Bende de GTX950 var ancak 144Hz monitör kullanıyorum er geç Update yapacağım ve iyi ki 144Hz almışım diyeceğim

Belki bunu düşünebilirsin. AOC 24" 24G2U. Ama bazı sitelerde stokda yok gözüküyor.
AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms
Rekabetçi oyunlar oynadığını söyledi arkadaş, IPS yerine VA daha tadında olacaktır.

Ben telefondan pek anlayamıyorum ama sanırım stokta yokmuş monitör. Telefondan stokta yok yazısı göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…