1500TL monitör Önerisi

ekran kartın ney sistem ney ona göre tavsiye edelim şimdi bir tane yazacam alacaksın sonra diyeceksin ki bunun giriş yeri farklı

ekran kartın ney sistem ney ona göre tavsiye edelim şimdi bir tane yazacam alacaksın sonra diyeceksin ki bunun giriş yeri farklı
ryzen 5 3600 ekran kartı gtx 1660 super
sen nasıl bir kralsın ya :)
bak bunuda çok beğendim arkadaşda asusunkini önermiş VP249QGR

ryzen 5 3600 ekran kartı gtx 1660 super

sen nasıl bir kralsın ya :)

bak bunuda çok beğendim arkadaşda asusunkini önermiş VP249QGR
Hocam bu model nerdeyse hiç bilinmiyor, aramızda kalsın :D. Ben de bunu alacağım. MPRT 1ms, GtG 4ms. Bence bu fiyata hiç bir rakibi yok, yorumları da çok olumlu. İyi ya da kötü bir hoparlöre sahip. Sadece ayağı biraz ucuz kalmış ama olsun idare edilir :).

Hocam bu model nerdeyse hiç bilinmiyor, aramızda kalsın :D. Ben de bunu alacağım. MPRT 1ms, GtG 4ms. Bence bu fiyata hiç bir rakibi yok, yorumları da çok olumlu. İyi ya da kötü bir hoparlöre sahip. Sadece ayağı biraz ucuz kalmış ama olsun idare edilir :).
Ben kullanıyorum 1 ay önce 1150TL'ye almıştım çok iyi monitör ama 100TL daha verip AOC almak daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı