Sercanaydn94
Hectopat
Arkadaşlar bu fiyata alabileceğim en iyi monitörü söyler misiniz?
ryzen 5 3600 ekran kartı gtx 1660 superekran kartın ney sistem ney ona göre tavsiye edelim şimdi bir tane yazacam alacaksın sonra diyeceksin ki bunun giriş yeri farklı
sen nasıl bir kralsın yaVP249QGR
bak bunuda çok beğendim arkadaşda asusunkini önermiş VP249QGRAOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam bu model nerdeyse hiç bilinmiyor, aramızda kalsınryzen 5 3600 ekran kartı gtx 1660 super
sen nasıl bir kralsın ya
bak bunuda çok beğendim arkadaşda asusunkini önermiş VP249QGR
Ben kullanıyorum 1 ay önce 1150TL'ye almıştım çok iyi monitör ama 100TL daha verip AOC almak daha mantıklı.Hocam bu model nerdeyse hiç bilinmiyor, aramızda kalsın. Ben de bunu alacağım. MPRT 1ms, GtG 4ms. Bence bu fiyata hiç bir rakibi yok, yorumları da çok olumlu. İyi ya da kötü bir hoparlöre sahip. Sadece ayağı biraz ucuz kalmış ama olsun idare edilir
.
BencedeBen kullanıyorum 1 ay önce 1150TL'ye almıştım çok iyi monitör ama 100TL daha verip AOC almak daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.