1500TL mouse önerisi

Hocam yurt içi değil de yurt dışındada hiç güzel yok mu yoksa en iyisi bu mu sizce.

Hocam yurt içi değil de yurt dışındada hiç güzel yok mu yoksa en iyisi bu mu sizce.
Ben olsam yine Z1'i tercih ederdim. 159Pro'nun malzeme kalitesini beğenmiyorlar. Ek olarak MCU kısmında sorun yaşayanlar oldu, takılma-kopma tarzında. Forumda popüler olduğu zamanlarda konuları açılmıştı diye hatırlıyorum.

Hocam bende o zamandan hatırlıyorum fareyi şarjının RGB'si falan çok güzel duruyor hem de daha ucuz oda ilgimi çekmedi değil.

Şu anda Temu'dan vergi dahil 1500 TL'ye AJ159 Pro almayı düşünüyorum. Bu fiyata yurt dışı falan fark etmez güzel bir mouse var mı?

Başka bir forumda başlık açılmış oraya bak aj 159 Pro'yu 734 TL'ye aldım. Daha önce Temu indirilmemiş cihaz, daha önce Temu'da kullanılmamış telefon numarası olsun yeter.

Hocam bende o zamandan hatırlıyorum fareyi şarjının RGB'si falan çok güzel duruyor hem de daha ucuz oda ilgimi çekmedi değil.
Dediğim gibi ben Z1 tercih ederdim hatta ettim de.

Başka bir forumda başlık açılmış oraya bak aj 159 Pro'yu 734 TL'ye aldım. Daha önce Temu indirilmemiş cihaz, daha önce Temu'da kullanılmamış telefon numarası olsun yeter.

Hocam bende AJ159MC 500 liraya geliyor indirimle ama MC sürümü kötü diye almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…