1500TL mouse önerisi

Valo için R1 al Hacı.

Merhaba bütçem 1500 civarı. VXE R1 SE ve R1 arasındaki farkı bilmiyorum. Valorant oynuyorum güzel tavsiye edebileceğiniz bir mouse var mı? Veya R1 SE falan alınır mı?
Hocam, ben 4–5 ay önce indirimli şekilde VXE R1 Pro aldım, 1600 TL’ye. Şu ana kadar gayet memnunum. Tabii şu anki fiyatı uçmuş durumda, şimdi baktım bayağı artmış.

İsterseniz 2. ele de bakabilirsiniz. Pro ve Pro Max modelleri mevcut. Ben 0 ms’de kullanıyorum, Faceit oynuyorum, 10 level’im. Gayet memnunum.

Ani dönüş, flick gibi konularda hiçbir sorun yaşamıyorum. Hatta eski mouse’umda yapamadıklarımı bu mouse’la çok rahat yapabiliyorum. Resmen ilaç gibi geldi diyebilirim.

Tabii ki alternatifler var. Bu tamamen sizin oyun tarzınıza göre değişir. Ama eğer güzel bir mouse istiyorsanız, Sahibinden gibi sitelere mutlaka göz atın. Aldığınız zaman en kötü ihtimalle bir grip tape değiştirirsiniz, o kadar. birde switch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…