MSI Armor 4 GB 256 Bit ekran kartım var. Samsung LC27R500fhmxuf monitörüm var. Monitörde özellikle Photoshop kullanırken renk açısından ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Renk tonları vs. farklı görülebiliyor. Ayrıca bilgisayarıma macOS Big Sur kuracağım. Her açıdan verim alabileceğim 1500 TL bandında monitör arıyorum. 24 - 27 inç tercih sebebidir. Önerileriniz neler olur?
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ben öyle FPS isteyen oyunlar oynamıyorum. Bir tek FIFA oynuyorum o kadar. Belki biraz GTA 5. Bu biraz FPS istiyor tabi Genellikle de Photoshop'ta grafik tasarım yapıyorum. Bana en iyi deneyimi sunsun istiyorum oyunlarda da grafikte de. Tabi ki bu fiyat bandında.
ViewSonic XG2405 Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! ViewSonic XG2405 Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!