1500TL'ye AMD Sistem Toplama

Aedonx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, malum yaz geldi yaz aylarında yazlıkta kullanmak için bir pc toplamayı düşünüyorum. 1 senede maximum 2-3 hafta kullanılacağı için fazla açılmaya gerek duymadım. 1500TL'ye bi sistem topladım. Bi inceleyip yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Parçalarda herhangi bi uyumluluk sorunu olur mu yada gözden kaçırdığım bişey varsa söylerseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

Dediğim gibi fazla kullanılmayacak ama güncel oyunlarıda açarsa iyi olur. Pek bilgim yok donanım konusunda. Arkadaştan yardım alarak topladım. Sizde yorumlarınızda tavsiyelerinizi ve eksiklerimi belirtirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DVD okuyucu eksik. Klavye,mause, monitörünüz var mı?

RAM 8 GB olursa daha iyi olur.

Klavye mouse monitör hepsi var. DVD okuyucu önemsiz olduğu için yazmadım. Bende bulunuyor sadece bu parçalar

RAM daha sonra 4 GB daha almayı düşünüyorum. Şuanda bütçem bu. Malum öğrenciyiz kiralar da biraz uçuk

Recep Abi, oyunlarda bellek MHz'si çok az etkili diye biliyorum ben? Ayrıca bütçeyi 100TL aşarak R9 270 almak varken neden R7 260X alsın ki arkadaş?

Elinizde kasa mevcut mu ?

Recep Abi, oyunlarda bellek MHz'si çok az etkili diye biliyorum ben? Ayrıca bütçeyi 100TL aşarak R9 270 almak varken neden R7 260X alsın ki arkadaş?
R7 260X olabilir, daha yeni nesil olduğundan ötürü diyor ya orada o sebepten dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…