1500TL'ye kadar fan dahil mesh kasa önerisi

Livo

Hectopat
Makaleler
2
Max 1.500 verebilirim öne 3. fan olarak XF-12025-SD takacağım bu fana uygun bir kasa var mı?

250 TL aşarsan bu var.

Aşamazsan;

Ben olsam aşmaya zorlar üsttekini alırdım.

Demek istediğimi anlamamissiniz elimde XF-12025-SD fan var öndeki içeri hava veren fanlardan 2 tane olacak 3. olarak ben kendi fanımı takacağım.

Bu tarz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230627_165737.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Demek istediğimi anlamamissiniz elimde XF-12025-SD fan var öndeki içeri hava veren fanlardan 2 tane olacak 3. olarak ben kendi fanımı takacağım.

Bu tarz.
Elindeki fanları üste takarsın? Fansız boş kasa ile fanlı kasaların fiyatları aynı zaten. Fan bedavaya geliyor. Dediğini anladım ancak mantıksız. Çünkü aynı fiyata bedava fan alıyorsun.

Elindeki fanları üste takarsın? Fansız boş kasa ile fanlı kasaların fiyatları aynı zaten. Fan bedavaya geliyor. Dediğini anladım ancak mantıksız. Çünkü aynı fiyata bedava fan alıyorsun.

Ben sadece fsnin boşa gitmesini istemiyorum fazla fark olmadığını biliyorum.

Öyle yapayim hocam

2. el bakmaya karar verdim kalan parayla altın alıcam bu kasa nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yar-masaustu-rgb-oyuncu-kasa-1090109286/detay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…