1500TL'ye kadar gamepad önerisi

arteacs

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba. 1000 TL bütçem var zorlarsam 1500 civarına çıkabilirim. FC 25 oynamak için gamepad önerisine ihtiyacım var. Daha önce orijinal olmayan gamepadler aldım ve halihazırda orijinal olmayan Doubleshock gamepadim var. En başlarda iyi güzel kullanıyorum fakat belli bir süre sonra R1 ve L1 tuşlarını çok kullandığım için tuşlarda his kaybı, içine göçme gibi sorunlar oluyor. İnternet üzerinde Logitech'in F310 ve F710 modellerini gördüm ama sizlerden tavsiye almadan emin olamadım açıkçası. Gamepadden tek beklentim R1 ve L2 tuşlarında his kaybı, içine göçme durumu olmasın yeter. Şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim herkese.

Link

Bu bütçede alman gereken teh cihaz. Hall effect var, 2.4 Ghz dongle var, bluetooth var, bataryası var. EasySMX X15.

F310, F710 alınmaz artık antika oldu onlar.

Arkadaşlar hepinize merhaba. 1000 TL bütçem var zorlarsam 1500 civarına çıkabilirim. FC 25 oynamak için gamepad önerisine ihtiyacım var. Daha önce orijinal olmayan gamepadler aldım ve halihazırda orijinal olmayan Doubleshock gamepadim var. En başlarda iyi güzel kullanıyorum fakat belli bir süre sonra R1 ve L1 tuşlarını çok kullandığım için tuşlarda his kaybı, içine göçme gibi sorunlar oluyor. İnternet üzerinde Logitech'in F310 ve F710 modellerini gördüm ama sizlerden tavsiye almadan emin olamadım açıkçası. Gamepadden tek beklentim R1 ve L2 tuşlarında his kaybı, içine göçme durumu olmasın yeter. Şimdiden teşekkürler, iyi günler dilerim herkese.

Amazon.com.tr bütçe artarsa artmazsa arkadaşın dediği gibi easysmx 15 modeli alınabilir vergiler ile 1.4K bandına geliyordu 1

F710 kullanıyorum almayın hocam onun yerine o fiyata ikinci el arayın sarı siteden daha sağıklı olur sebebi de tuşların sertliği ve pil uyumluluğu sorunu.

8Bitdo Ultimate 2C şiddetle önerebilirim, 8 aydır kullanıyorum çok memnunum + yurtiçinde satılıyor şu an. Ya da yurt dışı EasySMX X15 ama stokları zor bulunuyordu.

F310 - F710 bulaşmayın.

Arkadaşlar Türkiye'de alabileceğim satıcısı olan bir ürün var mı önerebileceğiniz? Tek kriterim L1 ve R1 tuşlarının hissiyatının kaybolmaması, içine göçmemesidir. Gayet dikkatli kullanmama rağmen eski kullandığım kollar, haliyle orijinal olmadıklarından dolayı 3. ayın sonunda bahsettiğim sebeplerden ötürü kullanılmaz olmaya başlıyorlardı.

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Türkiye'de alabileceğim satıcısı olan bir ürün var mı önerebileceğiniz ? Tek kriterim L1 ve R1 Tuşlarının hissiyatının kaybolmaması, içine göçmemesidir. Gayet dikkatli kullanmama rağmen Eski kullandığım kollar, Haliyle orjinal olmadıklarından dolayı 3. Ayın sonunda bahsettiğim sebeplerden ötürü kullanılmaz olmaya başlıyorlardı.

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?

RAMPAGE Hydra BT + 2.4 GHz PC Gamepad RGB Joypad Oyun Kolu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt

RAMPAGE Hydra BT + 2.4 GHz PC Gamepad RGB Joypad Oyun Kolu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
Hocam 90 kez atmışsın herhalde bug oldu ama kullanmadım yine de önermem. Rampage almayın. Bana kalırsa biraz daha idare edin biriktirin 8Bitdo Ultimate 2C alın, kaliteli bir kol. Türkiyede satılıyor zaten. Uzun süre kullanmak istiyorsunuz doğal olarak, bu tarz ürünlere yönelmeyin.

Arkadaşlar Türkiye'de alabileceğim satıcısı olan bir ürün var mı önerebileceğiniz? Tek kriterim L1 ve R1 tuşlarının hissiyatının kaybolmaması, içine göçmemesidir. Gayet dikkatli kullanmama rağmen eski kullandığım kollar, haliyle orijinal olmadıklarından dolayı 3. ayın sonunda bahsettiğim sebeplerden ötürü kullanılmaz olmaya başlıyorlardı.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1.8k ya 8bit do dururken Rampage gibi bir alternatif atmak hakaret olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı