O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 143 18 Ekim 2025 #11 kxy dedi: SC680 yapı kalitesi olarak daha iyi, tam claw tutmuyorsan R1'den daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... Açıkçası başta da dediğim gibi Wraith markasına çok fazla güvenemedim. Yeni popüler olmuş bir mouse sanırım. kxy dedi: Uzun omurlu olur bu butcenin en iyisi, kablolu da kullanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Alakasız olacak ama kasım indirimlerinde indirim olur mu? Beklememe değer mi?
kxy dedi: SC680 yapı kalitesi olarak daha iyi, tam claw tutmuyorsan R1'den daha mantikli olur. Genişletmek için tıkla... Açıkçası başta da dediğim gibi Wraith markasına çok fazla güvenemedim. Yeni popüler olmuş bir mouse sanırım. kxy dedi: Uzun omurlu olur bu butcenin en iyisi, kablolu da kullanilabiliyor. Genişletmek için tıkla... Alakasız olacak ama kasım indirimlerinde indirim olur mu? Beklememe değer mi?
MorgauS_0 Hectopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 1.175 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F Msi H610M-E 16 Gb DDR4 Ram Msi Rtx 3060 Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #12 VXE R1 al geç.
xMagician Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 409 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #13 Ben de birkaç ay önce VXE'ye geçtim, çok memnunum. Oldukça hafif ve pili de gayet yeterli. Claw tutuş için öneririm.
Ben de birkaç ay önce VXE'ye geçtim, çok memnunum. Oldukça hafif ve pili de gayet yeterli. Claw tutuş için öneririm.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.199 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ekim 2025 #14 Aula SC680 al, VXE'ye o kadar para değmez daha iyisi varken. SC680i de claw tutarsın dert etme.
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 143 18 Ekim 2025 #15 xMagician dedi: Ben de birkaç ay önce VXE'ye geçtim, çok memnunum. Oldukça hafif ve pili de gayet yeterli. Claw tutuş için öneririm. Genişletmek için tıkla... Birkaç aylık kullanıcıların memnun olması bence normal ben uzun sürede beni götürecek bir mouse istiyorum.
xMagician dedi: Ben de birkaç ay önce VXE'ye geçtim, çok memnunum. Oldukça hafif ve pili de gayet yeterli. Claw tutuş için öneririm. Genişletmek için tıkla... Birkaç aylık kullanıcıların memnun olması bence normal ben uzun sürede beni götürecek bir mouse istiyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.715 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #16 osmanexe dedi: Birkaç aylık kullanıcıların memnun olması bence normal ben uzun sürede beni götürecek bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... SC680 en iyi secenegin.
osmanexe dedi: Birkaç aylık kullanıcıların memnun olması bence normal ben uzun sürede beni götürecek bir mouse istiyorum. Genişletmek için tıkla... SC680 en iyi secenegin.
vodkajaz Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 322 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2025 #17 STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu aldım sepette 1329 düşüyor. Geçenler de SteelSeries Apex 3 klavye aldım çok memnun kaldım ondan dolayı fareyi de SteelSeries tercih ettim.
STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da STEELSERIES RIVAL 3 RGB GAMING MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Ben bunu aldım sepette 1329 düşüyor. Geçenler de SteelSeries Apex 3 klavye aldım çok memnun kaldım ondan dolayı fareyi de SteelSeries tercih ettim.