k_e_v Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 582 Makaleler 1 31 Mayıs 2020 #21 Ata Ege Asiltürk dedi: Şöyle söyliyeyim en başta söylemeyi unutmuşum Logitech, Steelseries, Corsair veya Razer bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakter zor bulursunuz o zaman.Vazgeçmeniz gerek Türkçe karakterden.
Ata Ege Asiltürk dedi: Şöyle söyliyeyim en başta söylemeyi unutmuşum Logitech, Steelseries, Corsair veya Razer bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Türkçe karakter zor bulursunuz o zaman.Vazgeçmeniz gerek Türkçe karakterden.
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2020 #22 k_e_v dedi: Türkçe karakter zor bulursunuz o zaman.Vazgeçmeniz gerek Türkçe karakterden. Genişletmek için tıkla... Eğer onlar Türkçe bulamayacaksam sıkıntı yok onlarda olacaksa Türkçe olmasada olur.
k_e_v dedi: Türkçe karakter zor bulursunuz o zaman.Vazgeçmeniz gerek Türkçe karakterden. Genişletmek için tıkla... Eğer onlar Türkçe bulamayacaksam sıkıntı yok onlarda olacaksa Türkçe olmasada olur.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 31 Mayıs 2020 #23 Razer'da istedigin tarzda switchli model yok Türkçe Q dizilimli. Corsair'de K95 var speed switchli rede yakın ve Türkçe dizilim. Steelseries'te Apex 7 var.
Razer'da istedigin tarzda switchli model yok Türkçe Q dizilimli. Corsair'de K95 var speed switchli rede yakın ve Türkçe dizilim. Steelseries'te Apex 7 var.
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2020 #24 221420 dedi: Razer'da istedigin tarzda switchli model yok Türkçe Q dizilimli. Corsair'de K95 var speed switchli rede yakın ve Türkçe dizilim. Steelseries'te Apex 7 var. Genişletmek için tıkla... Logitech ürünleri hakkında bilginiz var mı?
221420 dedi: Razer'da istedigin tarzda switchli model yok Türkçe Q dizilimli. Corsair'de K95 var speed switchli rede yakın ve Türkçe dizilim. Steelseries'te Apex 7 var. Genişletmek için tıkla... Logitech ürünleri hakkında bilginiz var mı?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 31 Mayıs 2020 #25 Ata Ege Asiltürk dedi: Logitech ürünleri hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyelerini bilmiyorum maalesef.
Ata Ege Asiltürk dedi: Logitech ürünleri hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Klavyelerini bilmiyorum maalesef.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 31 Mayıs 2020 #26 Asus Rog Strix Flare öneririm.
k_e_v Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 582 Makaleler 1 31 Mayıs 2020 #27 Eğer mekanik klavye çok önemli değilse SteelSeries Apex 3 alabilirsiniz. Ama önemli ise Apex 7 bakılabilir. Bir de Apex 5 var o da yarı mekanik ama o da fazla ses çıkarıyor gece evi ayağa kaldırırsınız .
Eğer mekanik klavye çok önemli değilse SteelSeries Apex 3 alabilirsiniz. Ama önemli ise Apex 7 bakılabilir. Bir de Apex 5 var o da yarı mekanik ama o da fazla ses çıkarıyor gece evi ayağa kaldırırsınız .
Ata Ege Asiltürk Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 778 Çözümler 3 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2020 #28 Apex 7 almayı düşünüyorum sizce nereden alabilirim?
k_e_v Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 582 Makaleler 1 31 Mayıs 2020 #29 Ata Ege Asiltürk dedi: Apex 7 almayı düşünüyorum sizce nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com En ucuzu sanırım bu. Türkçe versiyonu bundan 200 TL daha pahalı ben olsam 200 TL vermezdim bir kaç tuş için.
Ata Ege Asiltürk dedi: Apex 7 almayı düşünüyorum sizce nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11 Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com En ucuzu sanırım bu. Türkçe versiyonu bundan 200 TL daha pahalı ben olsam 200 TL vermezdim bir kaç tuş için.