Q qiyanax1 Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar PC'de 500 GB SSD var artık yetmiyor. İkinci bir SSD almak istiyorum bu fiyatta önerebileceğiniz SSD var mı? Anakart: Prime A620M-K
Arkadaşlar PC'de 500 GB SSD var artık yetmiyor. İkinci bir SSD almak istiyorum bu fiyatta önerebileceğiniz SSD var mı? Anakart: Prime A620M-K
Kambur_Kaplumba Decipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 1.181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 qiyanax1 dedi: Arkadaşlar PC'de 500 GB SSD var artık yetmiyor. İkinci bir SSD almak istiyorum bu fiyatta önerebileceğiniz SSD var mı? Anakart: Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... Anakartınızda tek bir m2 slotu var, kullandığınız ssd m2 formatındaysa yükseltme için sata tercih etmeniz gerekir o işlere de hiç girmeyin sata devri kapanalı çok oldu.
qiyanax1 dedi: Arkadaşlar PC'de 500 GB SSD var artık yetmiyor. İkinci bir SSD almak istiyorum bu fiyatta önerebileceğiniz SSD var mı? Anakart: Prime A620M-K Genişletmek için tıkla... Anakartınızda tek bir m2 slotu var, kullandığınız ssd m2 formatındaysa yükseltme için sata tercih etmeniz gerekir o işlere de hiç girmeyin sata devri kapanalı çok oldu.