vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 25 Kasım 2024 #11 exist.one dedi: Hocam klavyede kablosuza ne gerek var? Mouse gibi oynatmıyorsunuz ki. Aula F75 kullanıyorum aldığımdan beri bir kere bile Wireless moda çekmedim. Genişletmek için tıkla... Kablo beni rahatsız ediyor hocam maalesef böyle bir huyum var farkındayım klavyede çok önemli değil ancak kablosuz tercih etmeyi düşünüyorum.
exist.one dedi: Hocam klavyede kablosuza ne gerek var? Mouse gibi oynatmıyorsunuz ki. Aula F75 kullanıyorum aldığımdan beri bir kere bile Wireless moda çekmedim. Genişletmek için tıkla... Kablo beni rahatsız ediyor hocam maalesef böyle bir huyum var farkındayım klavyede çok önemli değil ancak kablosuz tercih etmeyi düşünüyorum.
victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #12 vesteerie dedi: Kablo beni rahatsız ediyor hocam maalesef böyle bir huyum var farkındayım klavyede çok önemli değil ancak kablosuz tercih etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye şarjı çok çabuk bitiyor ya bir de arkadaşın dediği doğru kablolu kablosuz fark etmiyor rahatsız etmiyor klavye kablosu hadi mouse olsa neyse de.
vesteerie dedi: Kablo beni rahatsız ediyor hocam maalesef böyle bir huyum var farkındayım klavyede çok önemli değil ancak kablosuz tercih etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Klavye şarjı çok çabuk bitiyor ya bir de arkadaşın dediği doğru kablolu kablosuz fark etmiyor rahatsız etmiyor klavye kablosu hadi mouse olsa neyse de.
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 25 Kasım 2024 #13 Hocam kablolu tam 1500 olacak %70'lik bir klavye atabilir misiniz o zaman onları bir inceleyeyim.
kaan_05 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #14 vesteerie dedi: Hocam kablolu tam 1500 olacak %70'lik bir klavye atabilir misiniz o zaman onları bir inceleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz.
vesteerie dedi: Hocam kablolu tam 1500 olacak %70'lik bir klavye atabilir misiniz o zaman onları bir inceleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz.
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 25 Kasım 2024 #15 kaan_05 dedi: Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım oturduğum yerde Aula F75 satan birisi yok maalesef.
kaan_05 dedi: Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım oturduğum yerde Aula F75 satan birisi yok maalesef.
victoriaxd Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #16 kaan_05 dedi: Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yedek olsun diye aldım malzeme kalitesi çok güzel ve sesi de çok iyi siyah modelini beğendim baya.
kaan_05 dedi: Hocam sahibinden de kutusu açılmamış Aula F75 düşünürseniz bir bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Yedek olsun diye aldım malzeme kalitesi çok güzel ve sesi de çok iyi siyah modelini beğendim baya.
vesteerie Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 323 Çözümler 4 25 Kasım 2024 #17 Hocam madem Aula F75 alacağım. Stoklara girmesini bekleyeyim mi direk sahibinden 1500'e alayım mı çünkü Temu'dan 900 TL'ye sıfır almak var. Aula F75'i havada kaptım stoğa girer girmez aldım teşekkürler hocam herkese tavsiyelerinden dolayı Son düzenleme: 25 Kasım 2024
Hocam madem Aula F75 alacağım. Stoklara girmesini bekleyeyim mi direk sahibinden 1500'e alayım mı çünkü Temu'dan 900 TL'ye sıfır almak var. Aula F75'i havada kaptım stoğa girer girmez aldım teşekkürler hocam herkese tavsiyelerinden dolayı