B BloodLort Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Bütçe maksimum 1500 %60'lık Gaming çok ses çıkarmayan bir klavye almak istiyorum. Bütçe de ufak oynamalar olabilir.
Bütçe maksimum 1500 %60'lık Gaming çok ses çıkarmayan bir klavye almak istiyorum. Bütçe de ufak oynamalar olabilir.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 1 Ağustos 2025 #2 BloodLort dedi: Bütçe maksimum 1500 %60'lık Gaming çok ses çıkarmayan bir klavye almak istiyorum. Bütçe de ufak oynamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Royal Kludge R65 alınabilir. Bütçe artarsa çok güzel yüzde 60 klavyeler var az bir şey daha para biriktirmenizi öneririm.
BloodLort dedi: Bütçe maksimum 1500 %60'lık Gaming çok ses çıkarmayan bir klavye almak istiyorum. Bütçe de ufak oynamalar olabilir. Genişletmek için tıkla... Royal Kludge R65 alınabilir. Bütçe artarsa çok güzel yüzde 60 klavyeler var az bir şey daha para biriktirmenizi öneririm.
F fefekorkmaz Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 Redragon k552 kulanıyorum gayet memnunum markanın diğer örneklerine de bakabilirsiniz.
B BloodLort Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #4 Redragon K617 Fizz güzel duruyor sizce nasıl alınır mı?
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #5 BloodLort dedi: Redragon K617 Fizz güzel duruyor sizce nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Güzel klavye değil alınmaz. Bütçe 1839'a çıkarsa Fun60 Pro veya Ace60 pro almanızı öneririm. MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Son düzenleme: 1 Ağustos 2025
BloodLort dedi: Redragon K617 Fizz güzel duruyor sizce nasıl alınır mı? Genişletmek için tıkla... Güzel klavye değil alınmaz. Bütçe 1839'a çıkarsa Fun60 Pro veya Ace60 pro almanızı öneririm. MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr