hocam klavye mouse toplam 1500 olcak siz 3000 yaptınız
Palm:
Claw:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Hocam klavye mouse toplam 1500 olacak siz 3000 yaptınız
Alın geçin hocamın attıklarından birine göre.
Palm:
Claw:
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Moderatör arkadaş dalgınlık tan yanlış başlık yazmış olabilir hocam. Ya da konu sahibi hatalı başlık girmiş.Hocam, klavye mouse toplam 1500 olacak siz 3000 yaptınız.
Hocam klavye mouse toplam 1500 olacak siz 3000 yaptınız.
Alın geçin hocamın attıklarından birine göre.
Moderatör arkadaş dalgınlık tan yanlış başlık yazmış olabilir hocam. Ya da konu sahibi hatalı başlık girmiş..
Kusura bakmayın bütçe kısmında 1500 yazmışım dalgınlıktan toplamda 3000'e kadar çıkabilirim.İkisi için ayrı ayrı 1500 liraya çıkabilirim demiş. Ben mi yanlış anladım yoksa sen mi?
Hocam o paraya mekanik almayın sakın aşağıda manyetik 8K Hz klavye var
![]()
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww)
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidirwww.gaming.gen.tr
birisi 0.1 ms algılama birisi 1 2 ms hocam tabiki manyetik hall effect klavyeler daha iyi ayrıca mouse takıntısı yoksa klavyeye önem veriyorsa benim gibi klavye daha öncelikli olabilir. arkadaş fps oyunları oynamadığı için mouse önemli oldugunu düşünmedim ayrıca manyetik 100 milyon+ basış ömrü sunuyor uzun vadede daha mantıklı ve attığım klavyede rapid trigger ve hall effect var isterse dokunmatik gibi kullanabilirMekanik klavyeler manyetiklerden daha iyi? Ayrıca o mouse ne öyle rezalet bir ürün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.