1500TL'ye mouse ve klavye önerisi

Bütçe
0-1500

Tareb091

Centipat
Daha fazla  
İkisinde de ayrı ayrı maksimum 1500TL'ye kadar çıkabilirim. Önerebileceğiniz güzel fiyat performans ürünler varsa sevinirim. Daha çok oyun için kullanıyorum ama FPS oyunları değil.

hocam klavye mouse toplam 1500 olcak siz 3000 yaptınız

Alın geçin hocamın attıklarından birine göre.

Hocam, klavye mouse toplam 1500 olacak siz 3000 yaptınız.
Moderatör arkadaş dalgınlık tan yanlış başlık yazmış olabilir hocam. Ya da konu sahibi hatalı başlık girmiş.

K

Hocam klavye mouse toplam 1500 olacak siz 3000 yaptınız.

Alın geçin hocamın attıklarından birine göre.

Moderatör arkadaş dalgınlık tan yanlış başlık yazmış olabilir hocam. Ya da konu sahibi hatalı başlık girmiş..
İkisi için ayrı ayrı 1500 liraya çıkabilirim demiş. Ben mi yanlış anladım yoksa sen mi?
Kusura bakmayın bütçe kısmında 1500 yazmışım dalgınlıktan toplamda 3000'e kadar çıkabilirim.

hocam o paraya mekanik almayın sakın aşağıda manyetik 8k hz klavye var

Hocam o paraya mekanik almayın sakın aşağıda manyetik 8K Hz klavye var

Mekanik klavyeler manyetiklerden daha iyi? Ayrıca o mouse ne öyle rezalet bir ürün.

Mekanik klavyeler manyetiklerden daha iyi? Ayrıca o mouse ne öyle rezalet bir ürün.
birisi 0.1 ms algılama birisi 1 2 ms hocam tabiki manyetik hall effect klavyeler daha iyi ayrıca mouse takıntısı yoksa klavyeye önem veriyorsa benim gibi klavye daha öncelikli olabilir. arkadaş fps oyunları oynamadığı için mouse önemli oldugunu düşünmedim ayrıca manyetik 100 milyon+ basış ömrü sunuyor uzun vadede daha mantıklı ve attığım klavyede rapid trigger ve hall effect var isterse dokunmatik gibi kullanabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı