1500TL'ye mouse ve klavye önerisi

Bütçe
0-1500
Birisi 0.1 ms algılama birisi 1 2 ms hocam tabii ki manyetik Hall effect klavyeler daha iyi ayrıca mouse takıntısı yoksa klavyeye önem veriyorsa benim gibi klavye daha öncelikli olabilir. Arkadaş FPS oyunları oynamadığı için mouse önemli oldugunu düşünmedim ayrıca manyetik 100 milyon+ basış ömrü sunuyor uzun vadede daha mantıklı ve attığım klavyede Rapid trigger ve Hall effect var isterse dokunmatik gibi kullanabilir

Algılama mesafesi hiçbir şeyi değiştirmiyor ayrıca Akko yerine MCHOSE almak daha mantıklı Ace 60 serisi çok daha iyi.

FPS oyunları oynadığını düşünmüşsün ama manyetik switchli ürün atmışsın burada çelişiyorsun. Ayrıca o mouse rezalet bir ürün.

Algılama mesafesi hiçbir şeyi değiştirmiyor ayrıca Akko yerine MCHOSE almak daha mantıklı Ace 60 serisi çok daha iyi.

FPS oyunları oynadığını düşünmüşsün ama manyetik switchli ürün atmışsın burada çelişiyorsun. Ayrıca o mouse rezalet bir ürün.
hocam mchose aradım zaten 3K dan başlıyor :D ice 60 larda tiktokda çok kişi kronik var diyor

Genel olarak en son önerebileceğiniz başka bir klavye var mı? Mouse olarak arkadaşın attığı VXE R1 Wireless Mouse bunu düşündüm daha iyisi var mıdır yakın fiyatlarda?

El ölçün ve tutuş şekline göre alabilirsin. Eğer palm grip tutuyorsan 1600 liraya Aula SC680 var claw tutuyor isen VXE R1 alabilirsin.
Tutuş şeklini bilmiyorsan buradan bakabilirsin.

1754860850245.png

Tutuş şekli çok mu değiştiriyor? Bir de önerebileceğiniz başka klavye var mı?

Fazla değiştirmiyor ama mesela simetrik bir mouse a eline oturur mu yani o ürünü rahatça kullanabilir misin onu anlamamız gerek. Çünkü sen o fareyi rahatça tutamayacaksan vereceğimiz öneri saçma ve yanlış olur. Ya da ergonomik bir mouse kullanacaksan onun eline uyacağını bilmemiz gerek. Anlatabildim mi?

Klavye olarak buna bakabilirsin:

Fazla değiştirmiyor ama mesela simetrik bir mouse a eline oturur mu yani o ürünü rahatça kullanabilir misin onu anlamamız gerek. Çünkü sen o fareyi rahatça tutamayacaksan vereceğimiz öneri saçma ve yanlış olur. Ya da ergonomik bir mouse kullanacaksan onun eline uyacağını bilmemiz gerek. Anlatabildim mi?

Klavye olarak buna bakabilirsin:
Tamamdır teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı