diekartoffel Hectopat Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 119 Yer Türkiye 18 Şubat 2015 #11 Emre Uncu dedi: Evga almanı öneririm. Diğer kartlara göre daha fazla O.C potansiyeline sahip. Buda daha fazla performans demektir. Genişletmek için tıkla... Galax iyi mi ?Ve nereden ucuza alırım parçaları?
Emre Uncu dedi: Evga almanı öneririm. Diğer kartlara göre daha fazla O.C potansiyeline sahip. Buda daha fazla performans demektir. Genişletmek için tıkla... Galax iyi mi ?Ve nereden ucuza alırım parçaları?
Emre Uncu Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 1.755 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Ankara 18 Şubat 2015 #12 diekartoffel dedi: Galax iyi mi ?Ve nereden ucuza alırım parçaları? Genişletmek için tıkla... Galax iyidir ama ben Evga tercih ederdim. Hepsiburada vb. yerlerde var ama iyice bi incelemeni tavsiye ederim.
diekartoffel dedi: Galax iyi mi ?Ve nereden ucuza alırım parçaları? Genişletmek için tıkla... Galax iyidir ama ben Evga tercih ederdim. Hepsiburada vb. yerlerde var ama iyice bi incelemeni tavsiye ederim.
Ayberk Karataban Hectopat Katılım 31 Ağustos 2015 Mesajlar 227 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2015 #13 Evga alabilirsin.