totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.303 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #11 Jesus Wicked dedi: Akım korumalı priz var. Gece kapatmak istememin sebebi elektrik kesilirse ötmesin diye. Bir sorun olur mu priz varken? Genişletmek için tıkla... Priz hiçbir işe yaramaz, ups kapatırsan o da hiçbir işe yaramaz.
Jesus Wicked dedi: Akım korumalı priz var. Gece kapatmak istememin sebebi elektrik kesilirse ötmesin diye. Bir sorun olur mu priz varken? Genişletmek için tıkla... Priz hiçbir işe yaramaz, ups kapatırsan o da hiçbir işe yaramaz.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #12 totra_proska dedi: Priz hiçbir işe yaramaz, ups kapatırsan o da hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Dostum Ups aldım. Bilgisayar açıkken de kapalıyken de kulağımı ups'ye yaklaştırınce kıvılcım çıtırdaması sesleri duyuyorum. Problem mi bu?
totra_proska dedi: Priz hiçbir işe yaramaz, ups kapatırsan o da hiçbir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Dostum Ups aldım. Bilgisayar açıkken de kapalıyken de kulağımı ups'ye yaklaştırınce kıvılcım çıtırdaması sesleri duyuyorum. Problem mi bu?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.303 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #13 Jesus Wicked dedi: Dostum Ups aldım. Bilgisayar açıkken de kapalıyken de kulağımı ups'ye yaklaştırınce kıvılcım çıtırdaması sesleri duyuyorum. Problem mi bu? Genişletmek için tıkla... Kulaklığını neden yaklaştırıyorsun.
Jesus Wicked dedi: Dostum Ups aldım. Bilgisayar açıkken de kapalıyken de kulağımı ups'ye yaklaştırınce kıvılcım çıtırdaması sesleri duyuyorum. Problem mi bu? Genişletmek için tıkla... Kulaklığını neden yaklaştırıyorsun.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.166 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #14 totra_proska dedi: Kulaklığını neden yaklaştırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ses çıkıyor mu diye bakmak için.
totra_proska dedi: Kulaklığını neden yaklaştırıyorsun. Genişletmek için tıkla... Ses çıkıyor mu diye bakmak için.
E Eikaradiken Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 11 12 Şubat 2025 #15 Jesus Wicked dedi: Ses çıkıyor mu diye bakmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam kulağınızı yakınlaştırmazsanız ses almazsınız. İyi forumlar.
Jesus Wicked dedi: Ses çıkıyor mu diye bakmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam kulağınızı yakınlaştırmazsanız ses almazsınız. İyi forumlar.
willkommen Hectopat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #16 Barborossa dedi: Kaliteli bir model istersen: FSP Champ 2K 2000VA Online UPS Kesintisiz güç kaynaÄı - inventus FSP Champ 2K 2000VA Online UPS Kesintisiz güç kaynaÄı inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Kardeşim bak adam sipariş verdim diyor, sesli mi çalışıyor diye sormuş... Sen bunu al kaliteli bu diyorsun. Okuduğunu anlamada sıkıntın var herhalde? Moderatörler uyumaya devam.
Barborossa dedi: Kaliteli bir model istersen: FSP Champ 2K 2000VA Online UPS Kesintisiz güç kaynaÄı - inventus FSP Champ 2K 2000VA Online UPS Kesintisiz güç kaynaÄı inventus.com.tr Genişletmek için tıkla... Kardeşim bak adam sipariş verdim diyor, sesli mi çalışıyor diye sormuş... Sen bunu al kaliteli bu diyorsun. Okuduğunu anlamada sıkıntın var herhalde? Moderatörler uyumaya devam.