recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 9 Ağustos 2024 #11 discordf dedi: Ne açmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Log acmayi deniyorum RAR'dan cikartmadan once boyutu daha azdi cikarirken bozuldugunu dusunuyorum.
discordf dedi: Ne açmaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Log acmayi deniyorum RAR'dan cikartmadan once boyutu daha azdi cikarirken bozuldugunu dusunuyorum.
pwn Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 260 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ağustos 2024 #12 recoist dedi: %50'den sonra cokuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba, çökmez. Diskte en az 150GB boş alan olduğundan emin olup tekrar deneyin.
recoist dedi: %50'den sonra cokuyor hocam. Genişletmek için tıkla... Merhaba, çökmez. Diskte en az 150GB boş alan olduğundan emin olup tekrar deneyin.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 416 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #13 Thearlk146 dedi: Microsoft'un herhangi bir yazılımını koda çevirsen bu kadar yer kaplamaz nereden buldun bunu kral. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yazılımı koda çevirsen o kadar her kaplamaz zaten.
Thearlk146 dedi: Microsoft'un herhangi bir yazılımını koda çevirsen bu kadar yer kaplamaz nereden buldun bunu kral. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yazılımı koda çevirsen o kadar her kaplamaz zaten.
recoist Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 419 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer /home/turkey/istanbul 9 Ağustos 2024 #14 pwn dedi: Merhaba, çökmez. Diskte en az 150GB boş alan olduğundan emin olup tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 167 GB bos alanim var C diskimde yine %44'ten sonra cokuyor.
pwn dedi: Merhaba, çökmez. Diskte en az 150GB boş alan olduğundan emin olup tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... 167 GB bos alanim var C diskimde yine %44'ten sonra cokuyor.
BlackJackS Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 416 Çözümler 5 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #15 recoist dedi: Log acmayi deniyorum RAR'dan cikartmadan once boyutu daha azdi cikarirken bozuldugunu dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bozulsa bile çalıştırılabilir bir dosya değil, eğer sadece görüntülemek istiyorsan CMD ile type komutuyla açmayı deneyebilirsin ama çok verimsiz ve okunaksız olacağını düşünüyorum.
recoist dedi: Log acmayi deniyorum RAR'dan cikartmadan once boyutu daha azdi cikarirken bozuldugunu dusunuyorum. Genişletmek için tıkla... Bozulsa bile çalıştırılabilir bir dosya değil, eğer sadece görüntülemek istiyorsan CMD ile type komutuyla açmayı deneyebilirsin ama çok verimsiz ve okunaksız olacağını düşünüyorum.