150TL Bütçe için en uygun masa tipi mikrofon nedir?

Ipares

Hectopat
Makaleler
7
Yer
Izmir
Mümkünse süspansiyon içeren. Dipsesi olabildiğince düşük ve cızırtısı az olan bir mikrofon önerebilir misiniz?
Bütçem maksimum 150-200TL

Ayrıca ekleyeceğim mikrofon nasıldır?
Tak-çalıştır şeklinde kullanılabilir mi?

Daha öncesinde BOYA BY-M1 Kullanıyordum ancak teknik sorunları olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Sizce üstte attığım mikrofon alınabilir mi?
Amaç: Genel kullanım, Twitch yayınları.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse süspansiyon içeren. Dipsesi olabildiğince düşük ve cızırtısı az olan bir mikrofon önerebilir misiniz?
Bütçem maksimum 150-200TL

Ayrıca ekleyeceğim mikrofon nasıldır?
Tak-çalıştır şeklinde kullanılabilir mi?

Daha öncesinde boya BY-M1 kullanıyordum ancak teknik sorunları olduğu için bırakmak zorunda kaldım.
Sizce üstte attığım mikrofon alınabilir mi?
Amaç: Genel kullanım, Twitch yayınları.

Teşekkürler.

Gösterdiğiniz mikrofon BM-800 gayet iyi bu fiyat sıkalasında mikrofonu düz değide çapraz+yatay olarak kullanın condenser gibi bir nimetten faydalanabilirsiniz böyle ancak.

Hocam +48V phantom olmadan çok kötü bir performans verir. Ya kaliteli bir ses kartı bulacaksınız ya da phantom power alacaksınız. Yoksa hiçbir işe yaramıyor BM800. Onun yerine eğer yine yaka mikrofonu kullanmak isterseniz Hepa Merz HM1 öneririm. Boya M1 ile eşit sayılabilir. Ben de yeni Boya M1 aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı