150TL fare önerisi

Lemieux

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben Gamenote MS1012a kullanıyordum ve biraz önce kendisi tamamen bozuldu. Yeni bir mouse için 150 TL bütçem var aslında tekrar aynı fareyi da alabilirim ancak bu fiyata farklı seçenekler var mı öğrenmek istedim. Valorant'ı 800 DPI 0,54 sens oynuyorum. Yani anlayacağınız düşük hassasiyette oynuyorum ve ani dönüşlerde sorun yaşamak istemiyorum. Gamenote MS1012A'da bu sorunu birkaç kez yaşamıştım. Bu sebeple bu yönden daha iyi bir mouse var ise öğrenmek isterim. Şu an elimdeki para 150 TL ve mouse acilinden ihtiyacım var. Ancak Max 200-250 TL'ye kadar önerileriniz var ise öğrenmek isterim.

Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?

Siteyi bilmiyorum ama en ucuz buradaydı, 5 lira farkla N11'den de alabilirsiniz.

Elinizin boyutu ve tutuş şekliniz nedir?

Siteyi bilmiyorum ama en ucuz buradaydı, 5 lira farkla N11'den de alabilirsiniz.

Elim ne büyük ne de küçük. Claw şeklinde tutuyorum. KATAR PRO bir tık küçük gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı