Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 3 Kasım 2021 #1 Bana en az 2 yıl gidecek, marka fark etmeksizin ve en fazla 150 TL olacak bir halı saha ayakkabısı gerek. Önerilerinizi bekliyorum.
Bana en az 2 yıl gidecek, marka fark etmeksizin ve en fazla 150 TL olacak bir halı saha ayakkabısı gerek. Önerilerinizi bekliyorum.
botnxva Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 30 1 Aralık 2021 #2 150 bütçe cok az kanka trendyolda falan aratırsan ucuz olanları bulabilirsin ama kaliteli olduklarını düşünmüyorum
150 bütçe cok az kanka trendyolda falan aratırsan ucuz olanları bulabilirsin ama kaliteli olduklarını düşünmüyorum
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 1 Aralık 2021 #3 botnxva dedi: 150 bütçe cok az kanka trendyolda falan aratırsan ucuz olanları bulabilirsin ama kaliteli olduklarını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Çoktan aldım. Güzel bir jump buldum ve çok kaliteli.
botnxva dedi: 150 bütçe cok az kanka trendyolda falan aratırsan ucuz olanları bulabilirsin ama kaliteli olduklarını düşünmüyorum Genişletmek için tıkla... Çoktan aldım. Güzel bir jump buldum ve çok kaliteli.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 1 Aralık 2021 #4 Kobra Ahmet Çakar dedi: Çoktan aldım. Güzel bir jump buldum ve çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... kaça aldın dolar kaçtı ?
Kobra Ahmet Çakar dedi: Çoktan aldım. Güzel bir jump buldum ve çok kaliteli. Genişletmek için tıkla... kaça aldın dolar kaçtı ?
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 1 Aralık 2021 #5 Paşalıı dedi: kaça aldın dolar kaçtı ? Genişletmek için tıkla... 103 TL. Paşalıı dedi: kaça aldın dolar kaçtı ? Genişletmek için tıkla... 12 buçuk falandı.
Paşalıı dedi: kaça aldın dolar kaçtı ? Genişletmek için tıkla... 103 TL. Paşalıı dedi: kaça aldın dolar kaçtı ? Genişletmek için tıkla... 12 buçuk falandı.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 1 Aralık 2021 #6 Kobra Ahmet Çakar dedi: 103 TL. 12 buçuk falandı. Genişletmek için tıkla... Linki varsa atar mısın?
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 1 Aralık 2021 #7 LynxC dedi: Linki varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... https://ty.gl/1abk2orl5w Biraz daha bakarsanız Trendyol'a belki daha iyilerini bulabilirsiniz. "Halı saha" diye aratın sadece.
LynxC dedi: Linki varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... https://ty.gl/1abk2orl5w Biraz daha bakarsanız Trendyol'a belki daha iyilerini bulabilirsiniz. "Halı saha" diye aratın sadece.