Bu fiyata daha kaliteli ürünler alınabilir diye. Everest veya Rampage gibi markaların ürünleri alınmamalı.
Bu bütçe ile mekanik bulamazsınız zaten bulsanız bile kalitesiz olur. Mecbur membran alacaksınız. Ayrıca Outemu Switch'ler kaliteli falan değildir. Gidipde MX Cherry ile kıyaslanamaz.
Cidden yani. Outemu Switch mekanik alacağıma gider membran alırım kafam rahat olur. Sonradan yok tuşlar çift basıyor veya basmamazlık yapıyor gibi sorunlarla uğraşmam.
Game Booster'a ön yargı ile yaklaşmayın diyorsunuz ama Gamenote'a ön yargılı yaklaşıyorsunuz "cahil" beyefendi. Dünyada ki en iyi Switch şu anlık gateron Switch'tir. Game Booster aldıktan sonra yay sesi, tuş silinmesi gibi ihtimaller yüksek.
Hocam bu klavyenin en büyük eksi yanı tuşları gece göremiyorsunuz. Tuşlar alttan aydınlatmalı olduğu için geç saatte ışıklar sönükken harflere bakmayı unutun. Eski klavyemde böyleydi ve bazı harflerin yerini unutunca ışığı açıp bakmak zorunda kalıyordum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
şu marka takıntınızı ben anlamıyorum yaptığınız tek şey bir hazır sistem alınır mı başlığı açıldığında hiçbir parçayı önemsemeyip sadece psu ya bakıp aha psuya bak c4 alınmaz patlar şu marka takınıtınızı bırakın artık
Hocam bu klavyenin en büyük eksi yanı tuşları gece göremiyorsunuz. Tuşlar alttan aydınlatmalı olduğu için geç saatte ışıklar sönükken harflere bakmayı unutun. Eski klavyemde böyleydi ve bazı harflerin yerini unutunca ışığı açıp bakmak zorunda kalıyordum.