150TL klavye önerisi

witlaus

Hectopat
Yer
Bursa
Bu parayı geçmeyecek bir klavye almayı düşünüyorum. Işık, mekaniklik vb. özellikler olsa da olmasa da olur, sadece rahat ve uzun ömürlü olsun yeter. Oyun amaçlı kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan, Teknosa ve MediaMarkt terichimdir bu 3 siteden almayı düşünüyorum.

O sitelerde 150TL fiyat aralığında iyi bir klavye bulman zor olabilir. Bulduğun klavyelerde %99 membran olarak geçen klavyelerdir. Elinde olan paranın üstüne para biriktirip daha iyi bir ürün almanı tavsiye ederim.

Trendyol, N11, Hepsiburada gibi sitelerden almaya razıysan Bloody B120 adında kaliteli bie klavye mevcut.

Bloody B120'i inceledim. Gerçekten çok güzel Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum yalnız bir şeyi göremedim klavyenin anti-ghosting özelliği kaçtır?

Bloody B120'i inceledim. Gerçekten çok güzel Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum yalnız bir şeyi göremedim klavyenin anti-ghosting özelliği kaçtır?
3 tusa ayni anda basabiliyor diye belirtilmis. Bu kadar ucuz olmasina ragmen iyi bir performans sergiliyor. Internet kafelerde kullanirken pek bir sorun yasamamistim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…