toprakcanakyapi Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 174 12 Mart 2021 #1 Merhaba, 150 TL civarında bütçem var BM 800 almayı düşünüyorum. Phantom Power olmadan iyi ses verir mi? Eğer Phantom Power şart ise önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Not: MSI B450M PRO- M.2 Max anakart kullanıyorum. Not2: Giriş seviye vokal kayıt ve Discord üzerinden sohbet için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2021
Merhaba, 150 TL civarında bütçem var BM 800 almayı düşünüyorum. Phantom Power olmadan iyi ses verir mi? Eğer Phantom Power şart ise önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Not: MSI B450M PRO- M.2 Max anakart kullanıyorum. Not2: Giriş seviye vokal kayıt ve Discord üzerinden sohbet için kullanacağım.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Mart 2021 #2 Bu daha kaliteli geldi gözüme. Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Bu daha kaliteli geldi gözüme. Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 12 Mart 2021 #3 Vermiyor. Boya-M1 düşünebilirsiniz. İnternetten ses testlerine bakabilirsiniz.
toprakcanakyapi Megapat Katılım 15 Ocak 2016 Mesajlar 174 12 Mart 2021 #4 Dreamy Bull dedi: Bu daha kaliteli geldi gözüme. Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünün marka ve modeli nedir? James Z. Hetfield dedi: Vermiyor. Boya-M1 düşünebilirsiniz. İnternetten ses testlerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama yaka mikrofonu tazı düşünmüyorum.
Dreamy Bull dedi: Bu daha kaliteli geldi gözüme. Mikrofonlar Modelleri ve Fiyatları - n11 Mikrofonlar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mikrofon çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Bu ürünün marka ve modeli nedir? James Z. Hetfield dedi: Vermiyor. Boya-M1 düşünebilirsiniz. İnternetten ses testlerine bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama yaka mikrofonu tazı düşünmüyorum.