Öncelikle iyi sosyaller arkadaşlar, kullandığım mouse pad eskidiği için yenisini alma gereği duyuyorum. maksimum 150TL bütçem var, kalite ve uzunluk çok önemli. RGB veya normal olur fark etmez. Dediğim gibi kaliteli ve uzun olması önemli.
Zuzu Made Dünya Desenli Işıklı Rgb Oyuncu 90X40 cm Kaymaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Zuzu Made Dünya Desenli Işıklı Rgb Oyuncu 90X40 cm Kaymaz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz SteelSeries QcK Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad özelliklerini incele, 292,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, toplam 1000TL nakit param vardı ve mouse pad'e 150TL verince istediğim kulaklığı alamıyordum. O yüzden mouse pad'in parasını düşürdüm ve bu ürünün 90x40 versiyonunu aldım.
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.