150TL Termal macun önerisi

theYagi

Hectopat
Makaleler
5
Daha dün başka bir arkadaşın konusunda orjinalliğini tartışmıştık. Satıcı Trendyol'da yaptıkları yorumda orjinal olup olmadığını teyit edemediklerini söylemişlerdi.
Ben bu macunu öneriyorum. i5 10. nesil bir işlemciyle kullanıyorum yazın 60 dereceyi, kışın 50 dereceyi geçmedi. 60 derece olduğu dönemler hava sıcaklığı 39 derece falandı.

Daha dün başka bir arkadaşın konusunda orjinalliğini tartışmıştık. Trendyol'da yaptıkları yorumda orijinal olup olmadığını teyit edemediklerini söylemişlerdi.
Ben bu macunu öneriyorum. i5 10. nesil bir işlemciyle kullanıyorum yazın 60 dereceyi, kışın 50 dereceyi geçmedi. 60 derece olduğu dönemler hava sıcaklığı 39 derece falandı.

Trendyol değil, Amazon'dan alacağım alırsam.

Thermal Grizzly Kryonaut daha iyi linktekinden.

Trendyol değil, Amazon'dan alacağım alırsam.

Thermal Grizzly Kryonaut daha iyi linktekinden.
Ürünü amazon yolluyor doğru ama dikkatli bakarsanız satıcı başka birisi. Amazon'da bu süreç şöyle işliyor; satıcı ürününü Amazon'un deposuna yolluyor, Amazon ürünü satıp Kolay Gelsin firmasıyla kargolamasını yapıyor ve ücreti satıcıya yansıtıyor. Sanırım satıcıların kötü kargo firması kullanmasından dolayı böyle bir yolu seçmişler. Satıcı içinde kolaylık oluyor tabiki.

Kryonaut'u bu linkten almanızı öneririm:
Amazon'da satılsa bile satıcı Trendyol'daki ile aynı satıcı ve Trendyol'da orijinalin içinden çıkan etiketlerin çıkmadığını söylüyordu hatırladığım kadarıyla. Attığım linkteki resmi distrübütörü.
Teşekkürler.

6 Ocaktan beri kullandığım sıfır RX550 4GB Asus PH model ekran kartımın termal macununu değiştirmeme gerek var mı sizce?

Kryonaut 1Gram 5600X ve RX550'ye yeter mi?

Teşekkürler.

6 Ocaktan beri kullandığım sıfır RX550 4GB Asus PH model ekran kartımın termal macununu değiştirmeme gerek var mı sizce?

Kryonaut 1Gram 5600X ve RX550'ye yeter mi?
Ürün sıfırsa kendinizin değiştirmesi garanti dışı kalmasına sebebiyet verecektir. Kullanacağınız macun büyük ihtimalle daha iyi olacaktır, sıcaklık farklarında değişim gözlemlenebilir ama ilk iki yıl çok da ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. İki yılın ve garantinin bitimiyle değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı