Ömer 34242432 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #1 Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli. Not; rotring Rapid onermeyin, bende var.
Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli. Not; rotring Rapid onermeyin, bende var.
magicfrozy Hectopat Katılım 6 Mayıs 2022 Mesajlar 597 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #2 Ömer 34242432 dedi: Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli. Not; rotring Rapid onermeyin, bende var. Genişletmek için tıkla... Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var. magicfrozy dedi: Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Pardon görmedim.Faber Castelin modelleri güzel olabiliyor bazıları onlara bakabilirsiniz.
Ömer 34242432 dedi: Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli. Not; rotring Rapid onermeyin, bende var. Genişletmek için tıkla... Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var. magicfrozy dedi: Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Pardon görmedim.Faber Castelin modelleri güzel olabiliyor bazıları onlara bakabilirsiniz.
Ömer 34242432 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #3 magicfrozy dedi: Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 TL gibi de bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Mekanizmalarini zayif buluyorum açıkçası.
magicfrozy dedi: Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 TL gibi de bir fiyatı var. Genişletmek için tıkla... Mekanizmalarini zayif buluyorum açıkçası.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 10 Mayıs 2022 #4 Uç kısmı sağlam bir kalem bilmiyorum ancak sağlam olmayan bir kalem olarak Rotring 500'ü söyleyebilirim. Önceliğiniz uç kısmının sağlam olmasıysa direkt eleyin.
Uç kısmı sağlam bir kalem bilmiyorum ancak sağlam olmayan bir kalem olarak Rotring 500'ü söyleyebilirim. Önceliğiniz uç kısmının sağlam olmasıysa direkt eleyin.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #5 Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz.
Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 10 Mayıs 2022 #6 ambushermayki dedi: Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kalemin kronik bir sorunu var satın aldığınızdan 3 ay falan sonra ortadan çatlıyor bir tek bende olmadı çok arkadaşımda gördüm.
ambushermayki dedi: Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kalemin kronik bir sorunu var satın aldığınızdan 3 ay falan sonra ortadan çatlıyor bir tek bende olmadı çok arkadaşımda gördüm.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #7 clarkberk dedi: Hocam bu kalemin kronik bir sorunu var satın aldığınızdan 3 ay falan sonra ortadan çatlıyor bir tek bende olmadı çok arkadaşımda gördüm. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yaşamadım.Koyu yeşilini 4 yıldan fazla kullandım kardeşim de şuanda.Kendime yeni aldım 5 ay oldu. Dosya Ekleri IMG20220510192716.jpg 90,3 KB · Görüntüleme: 54
clarkberk dedi: Hocam bu kalemin kronik bir sorunu var satın aldığınızdan 3 ay falan sonra ortadan çatlıyor bir tek bende olmadı çok arkadaşımda gördüm. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yaşamadım.Koyu yeşilini 4 yıldan fazla kullandım kardeşim de şuanda.Kendime yeni aldım 5 ay oldu.
clarkberk Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 960 Çözümler 10 10 Mayıs 2022 #8 ambushermayki dedi: Öyle bir şey yaşamadım.Koyu yeşilini 4 yıldan fazla kullandım kardeşim de şuanda.Kendime yeni aldım 5 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunu kullandım sizde bir şey olmamış olabilir ama o tutacağın oradan çatlıyor birkaç arkadaşımda aynı problemi gördüm.
ambushermayki dedi: Öyle bir şey yaşamadım.Koyu yeşilini 4 yıldan fazla kullandım kardeşim de şuanda.Kendime yeni aldım 5 ay oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende bunu kullandım sizde bir şey olmamış olabilir ama o tutacağın oradan çatlıyor birkaç arkadaşımda aynı problemi gördüm.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.716 Makaleler 3 Çözümler 17 10 Mayıs 2022 #9 ambushermayki dedi: Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam o genel olarak çatlıyor. Ben 1 yılda 4 kez bu kalemi değiştim arkadaşım da aldı onda da 3 ay sonra çatladı.
ambushermayki dedi: Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO - Fiyatı, Yorumları Faber Castell 1347 Mekanik Kurşun Kalem 0.7mm BORDO yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Taş gibi ucu var. Bütçe gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam o genel olarak çatlıyor. Ben 1 yılda 4 kez bu kalemi değiştim arkadaşım da aldı onda da 3 ay sonra çatladı.
ambushermayki Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 2.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2022 #10 İlk defa böyle bir olay gördüm duydum. Böyle olaylar kullanıcı ile alakalı aslında ama madem bu kadar mağdur var. Üzgünüm bilmiyordum.
İlk defa böyle bir olay gördüm duydum. Böyle olaylar kullanıcı ile alakalı aslında ama madem bu kadar mağdur var. Üzgünüm bilmiyordum.