150TL uçlu kalem önerisi

Ömer 34242432

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli.

Not; rotring Rapid onermeyin, bende var.

Maksimum 150TL bütçem var. Ben uclu kalem kullanirken cok fazla yere dusuruyorum bu yuzden UC kisminin saglam olmasi cok onemli.

Not; rotring Rapid onermeyin, bende var.
Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var.
Rotring Tikky 0.5/0.7 eskisi kadar kaliteli olmasa da mükemmel kalemler bence 70 tl gibi de bir fiyatı var.
Pardon görmedim.Faber Castelin modelleri güzel olabiliyor bazıları onlara bakabilirsiniz.

Uç kısmı sağlam bir kalem bilmiyorum ancak sağlam olmayan bir kalem olarak Rotring 500'ü söyleyebilirim. Önceliğiniz uç kısmının sağlam olmasıysa direkt eleyin.

Hocam bu kalemin kronik bir sorunu var satın aldığınızdan 3 ay falan sonra ortadan çatlıyor bir tek bende olmadı çok arkadaşımda gördüm.

Öyle bir şey yaşamadım.Koyu yeşilini 4 yıldan fazla kullandım kardeşim de şuanda.Kendime yeni aldım 5 ay oldu.

Dosya Ekleri

• IMG20220510192716.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…