150TL'ye kadar ARGB kontrolcü önerisi

Makaleler
3
Daha fazla  
Herkese selamlar. Bana aşağıdaki linkteki efekt bulunan kargo dahil maksimum 150TL olan bir 3 pin ARGB kontrolcü lazım. Ayrıca 6 adet ARGB fanım bulunuyor. Teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Muhtemelen bunda var. Ama tam emin değilim.

Muhtemelen bunda var. Ama tam emin değilim.

Peki ya bu nasıl?
6 tanesini buna bağlayabilir miyim?

Bu video yanlış hatırlamıyorsam Misakitaro'ya aitti. O yüzden o efekt için ona sormak daha mantıklı.

Sordum zaten onunla konuştum. Cooler Master olan için beyefendi ile konuşuyorum.
Sizce 2'li çoklayıcı alsam benim kasa fanları 4 tanesini 1'e çeviriyor. Aynısı sıvı soğutma fanları için de geçerli. Bu çoklayıcı ile 1'e düşürülmüş kasa ve sıvı soğutma fanlarını 2'li çoklayıcıdan hepsini tek çıkışa başlasam çalışır mı? Biliyorum karışık oldu ama yapabileceğim bir şey yok.
@Pmw, @Dreamy Bull, @Samotne Ciasteczka.
Cooler Master olandan da vazgeçtim. Dark olanda Rainbow var mıdır?

Selamlar 50TL'ye mini Cooler Master ARGB kontrolcü aldım. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı