Sedat Peeker Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 Tek jak girişli bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe 150TL'ye kadar 1 maksimum 2 sene dayanması benim için iyidir. Lütfen gidip de çoklayıcı önermeyin. Laptopumda çalışmıyor çoklayıcılar. Önerilerinizi bekliyorum.
Tek jak girişli bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe 150TL'ye kadar 1 maksimum 2 sene dayanması benim için iyidir. Lütfen gidip de çoklayıcı önermeyin. Laptopumda çalışmıyor çoklayıcılar. Önerilerinizi bekliyorum.
Mansouki Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #2 Kulak içi kulaklık alabilirsiniz o bütçede alınan kulaklıklar kafayı rahatsız edebilir.
Sedat Peeker Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Mansouki dedi: Kulak içi kulaklık alabilirsiniz o bütçede alınan kulaklıklar kafayı rahatsız edebilir. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok laptop kullanıyorum zaten laptop ısındığı için öyle 4-5 saat kullanamıyorum
Mansouki dedi: Kulak içi kulaklık alabilirsiniz o bütçede alınan kulaklıklar kafayı rahatsız edebilir. Genişletmek için tıkla... sıkıntı yok laptop kullanıyorum zaten laptop ısındığı için öyle 4-5 saat kullanamıyorum
Mansouki Picopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Bu ürün tatmin edecektir o fiyata tek jaklı kulaklık bulmak biraz zor hatta imkansız olabilir