150TL'ye monitör önerisi

m1r4n4

Hectopat
Daha fazla  
Monitör alacağım ama neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bilgisayarı oyun amaçlı kullanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak bütçenizi ve ekran kartınızın marka, model, RAM ve kaç bit olduğunu belirtirseniz, size daha hızlı ve güvenilir cevap verebiliriz;)
mmmm.png
Sistem bu hocam, bütçe 150TL falan.

Valla 270X gibi bir ekran kartına, 150 TL'lik bir monitör yakışır mı bilemem ama ben 150 TL'ye bir monitör bilmiyorum maalesef. İmkanın varsa biraz daha yüksek bir bütçeyle monitör al yoksa keyif alamazsın buna emin ol.

Valla 270X gibi bir ekran kartına, 150 TL'lik bir monitör yakışır mı bilemem ama ben 150 TL'ye bir monitör bilmiyorum maalesef. İmkanın varsa biraz daha yüksek bir bütçeyle monitör al yoksa keyif alamazsın buna emin ol.
Bütçemin hepsini sisteme ayırdım ben monitör var diye. O da sıkıntı çıkardı şimdi :) Sizce ne almalıyım peki?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı