Hiçbir şey yapmadim etmedim okul cikisinda hem benim hem de arkadasimin telefonunda 153 diye arama vardi once onu 1 saat sonra beni aramislar daha aranmadim arastiriyorum bir şey cikmiyor ceza falan diyor ceza icin yasim yetmiyor daha.
Hiçbir şey yapmadim etmedim okul cikisinda hem benim hem de arkadasimin telefonunda 153 diye arama vardi once onu 1 saat sonra beni aramislar daha aranmadim arastiriyorum bir şey cikmiyor ceza falan diyor ceza icin yasim yetmiyor daha.
Öğrenciyseniz yüksek ihtimalle öğrenci kart kullanıyorsunuz öğrenci kart biliyorsunuz ki indirimli olarak kullanılıyor. Kartı indirimli olarak kullanmak için cüzi bir miktar ile yıllık vizeleme yaptırmanız gerekli bunun için yılbaşına son birkaç gün kala 153 arayıp hatırlatma yapıyor. (bende öğrenciyim bende arandım oradan biliyorum)