155 TL'ye Spigen Tough Armor alınır mı?

granitema

Decapat
Selam iPhone SE 2020 kullanıyorum. Kendi sitesinden 250 TL olan Spigen'in Tough Armor kılıfını Amazon'da 155 TL'ye gördüm. Sizce alınır mı? Öncelikle amacım telefonu darbelere karşı koruması. Koruyucu daha iyi bir kılıf bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

Ürün linki: Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çirkin ve kaba bir görüntüsü var zaten iPhone SE kaba bir telefon. Ama zevkler tartışılmaz hoşunuza gittiyse alın derim. Çünkü spigen, yağ, buff en kaliteli kılıf ve ekran koruyucusu üreten firmalardır.

Hocam zaten ben kaba durmasını seviyorum buff markasını bilmiyordum bakınca sitesi pahalı geldi ancak dediğiniz diğer markayı bulamadım.
@Baran30

Son düzenleme:
Aslında 150 lira çok ama bakınca 4 yıl falan slim armor kullandım LG G5 telefonumda, kullanmasam şimdiye pert olmuştu heralde Hatta ekranındaki tek kırığı kılıfsız kullanmak istediğim gün düşürüp yapmıştım. Daha dün Spigen Neo Hybrid Crystal aldım hatta 30 liraya ama kesinlikle slim armor daha iyiydi onu söyleyebilirim.
Ben alırken 50 liraydı kılıf galiba, 150-250 gibi fiyatlar çok gerçekten ama bu kalitede fazla kılıf yok. Tough armor yoksa slim armor da alabilirsin yani bence, bir farkları yok sayılır.

Spigen iyidir, kaliteyi hissettirir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Ayrıca şu kılıfın S9 modelini kullanıyorum 2 yıldır, hayli memnunum. O kılıfı da değerlendirebilirsiniz.
Hocam neredeyse yarı yarıya, kalınlığı ve koruyuculuğu size göre ne düzeyde acaba?
Slim armor 135 tough armor 155 sanırım tough alacağım.

Son düzenleme:
Spigen Ultra Hybrid 2 kullanıyorum cihazımda. O kadar sağlam geliyor ki bazen her şeyi sallayıp kenara fırlatasım geliyor. Kalınlık yapsa da en azından içim rahat oluyor. 90 lira verip almıştım, kesinlikle değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…