1550 TL Intel i3 6100/6098P GTX 750 Ti Sistem Toplama

O KDV'siz fiyat

AMD'nin yeni çıkacak olan RX 400 serisini bekleyebilirsin. GTX 750 Ti fiyatına RX 460 çıkacak.
ne zaman çıkar hemen almıyorum zaten birde daha önceki bilgisayarlarımdada hep amd vardı pek memnun değilim nasıl bi performans sergiler ve güç tüketimi ne olur bilginiz varsa bilgilendirebilirmisiniz

sistemin en önemli parçalarından olan hdd yi 5400 rpm değilde 7200 rpm almalısın.5400 rpm alırsan bilgisayarın kapanıp açılması ve dosyaların bir yerden bir yere aktarılması gibi kopyalama işlemleri yavaş olacağından biraz bekleyebilirsin

biliyorum 240 gb ssd var elimde onu takacağımı yukarıda belirtmişitm

bu sistem nasıl olmuş sizce çok fazla bi değişiklik yok

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 143
Ne zaman çıkar? Hemen almıyorum zaten birde daha önceki bilgisayarlarımda da hep AMD vardı pek memnun değilim. Nasıl bi performans sergiler ve güç tüketimi ne olur? Bilginiz varsa bilgilendirebilir misiniz?
29 Haziran'da çıkacak. Türkiye'ye gelmesi Temmuz'u bulur. RX 460 GTX 960 performansında olacak. Ve 100-120$ civarında olacak fiyatı. TL karşılığı KDV ile 500TL olur herhalde. Güç tüketimi 75W olduğu için GTX 750 Ti gibi 6-Pin güç girişi olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…