R Ross Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 En kötü ihtimaller ile hesapladım. Sonuç 156 puan. Bu puanla AÖF fakültesinde en kötü bölüm yazabilir miyim?
En kötü ihtimaller ile hesapladım. Sonuç 156 puan. Bu puanla AÖF fakültesinde en kötü bölüm yazabilir miyim?
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 21 Haziran 2022 #2 Yazılır da bence girmeyin daha iyi. 1 Sene daha bekleyip biraz da olsa ders çalışıp öyle girin derim.
Yazılır da bence girmeyin daha iyi. 1 Sene daha bekleyip biraz da olsa ders çalışıp öyle girin derim.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Haziran 2022 #3 Yerleştirme puanı mı yoksa ham puan mı? 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Bu siteden hesaplayıp şu kısmı atar mısınız?
Yerleştirme puanı mı yoksa ham puan mı? 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Bu siteden hesaplayıp şu kısmı atar mısınız?
R Ross Femtopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #4 262364 dedi: Yazılır da bence girmeyin daha iyi. 1 Sene daha bekleyip biraz da olsa ders çalışıp öyle girin derim. Genişletmek için tıkla... Okumak gibi bir niyetim yok. Askerlik için istiyorum. feahleinda_ dedi: Yerleştirme puanı mı yoksa ham puan mı? 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Bu siteden hesaplayıp şu kısmı atar mısınız? Eki Görüntüle 1426864 Genişletmek için tıkla... Yerleştirme puanı.
262364 dedi: Yazılır da bence girmeyin daha iyi. 1 Sene daha bekleyip biraz da olsa ders çalışıp öyle girin derim. Genişletmek için tıkla... Okumak gibi bir niyetim yok. Askerlik için istiyorum. feahleinda_ dedi: Yerleştirme puanı mı yoksa ham puan mı? 2025 YKS (TYT-AYT) Puan ve Sıralama Hesaplama (ÃSYM -YÃK) En güncel YKS puan hesaplaması yapabileceÄiniz ve Türkiye sıralamasını görebileceÄiniz puan hesaplama motoru. puango.net Bu siteden hesaplayıp şu kısmı atar mısınız? Eki Görüntüle 1426864 Genişletmek için tıkla... Yerleştirme puanı.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 21 Haziran 2022 #5 Ross dedi: Yerleştirme puanı. Genişletmek için tıkla... 2021'de sadece İlahiyat ve İslami İlimler geliyor. Ki o da dolmamış haliyle. Yükseköğretim Program Atlası yokatlas.yok.gov.tr
Ross dedi: Yerleştirme puanı. Genişletmek için tıkla... 2021'de sadece İlahiyat ve İslami İlimler geliyor. Ki o da dolmamış haliyle. Yükseköğretim Program Atlası yokatlas.yok.gov.tr