1590 TL ASUS X556UF-XX045D Alınır mı?

erendpt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunlar üzerinde modlama yapan birisiyim. Ayrıca Euro Truck Simulator 2, Spintires, Need For Speed Rivals, Blur, American Truck Simulator, Counter Strike Global Offensive gibi oyunlar oynuyorum.
Bu pazar gününe kadar da bir laptop alacağım. Laptop rahatlığına alıştığım için kasa toplamak istemiyorum. Laptop almamın diğer bir sebebi ise, eski bilgisayarım çok ısındığı için 2 adet 8 cm, 1 adet 12 cm fanlara sahip olan bir soğutucu yapmıştım. Boşa gitsin de istemiyorum. Bütçem 1600 TL. Bu fiyata da en iyi laptop ASUS X556UF-XX045D gibi görünüyor. Almak istediğim laptop'un özellikleri ise:
  • İşlemci: Intel i5 6200U 2.3 GHz
  • GPU: Nvidia GeForce GT 930M
  • RAM: (Benim için çok önemli ) 12 GB 1600 MHz
  • Hafıza: 500 GB 5400 RPM HDD (120 GB Corsair SSD elimde bulunmakta)
Ürün linki:
Arkadaşlar sizce işimi görür mü? Almalı mıyım? Başka yerlerde verilen saçma sapan verilen cevaplardan bıktım usandım. (Mario oynatmaz vb... )

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi çok yüksek performanslı bi ürün değil ama işini göreceğine inanıyorum. Söylediğin oyunları kesin açar sadece ayarları kısman gerekebilir diye düşünüyorum. Eğer bütçe buysa arttırma imkanın yoksa alınabilecek bir ürün şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…