Mücahid Üleç Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #1 Osmanlı avize genişliği 15cm sizce küçük mü? 3 tane alacağız antreye iyi gider mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2020
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #2 Genişlik derken çapı mı oluyor?
Ilgaz Bey Hectopat Katılım 26 Mayıs 2018 Mesajlar 636 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #3 Mücahid Üleç dedi: Osmanlı avize genişliği 15cm sizce küçük mü? 3 tane alacağız antreye iyi gider mi? Genişletmek için tıkla... Ampülü tamamen kaplıyorsa iyi olmaz çünkü ışığı %50 keser. Antrede bol ışık önemlidir, ben baktım olmuyor bütün avizeleri söktüm yerine sadece duy ve ampül taktım şimdi gözüm yeni etrafı görüyor gibi geliyor.
Mücahid Üleç dedi: Osmanlı avize genişliği 15cm sizce küçük mü? 3 tane alacağız antreye iyi gider mi? Genişletmek için tıkla... Ampülü tamamen kaplıyorsa iyi olmaz çünkü ışığı %50 keser. Antrede bol ışık önemlidir, ben baktım olmuyor bütün avizeleri söktüm yerine sadece duy ve ampül taktım şimdi gözüm yeni etrafı görüyor gibi geliyor.
Mücahid Üleç Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 cagancandas dedi: Genişlik derken çapı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... evet
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Haziran 2020 #5 İnternetten baktığımda her tarafı kapalı gibi duruyor.Yani antre için ortam çok loş olur bunu göz önünde bulundurmak gerek.
İnternetten baktığımda her tarafı kapalı gibi duruyor.Yani antre için ortam çok loş olur bunu göz önünde bulundurmak gerek.
Mücahid Üleç Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #6 cagancandas dedi: İnternetten baktığımda her tarafı kapalı gibi duruyor.Yani antre için ortam çok loş olur bunu göz önünde bulundurmak gerek. Genişletmek için tıkla... tamam saolun
cagancandas dedi: İnternetten baktığımda her tarafı kapalı gibi duruyor.Yani antre için ortam çok loş olur bunu göz önünde bulundurmak gerek. Genişletmek için tıkla... tamam saolun