15k telefon önerisi

thrfe

Centipat
Daha fazla  
5 yıldır eski bir Redmi cihaz kullanıyorum ve giriş seviyesi bir şey. Saymakla bitmez milyon tane problemi var uzun süredirde devam ediyor. Telefon değiştirme kararı aldım. Belli bir süre maaşlardan biriktire biriktire 15000 TL gibi br telefon bütçesi ayırdım. iOS denemek istemişimdir hep fakat bu bütçede zor gibi ne önerirsiniz bu bütçede bir de 6.4 inç ve altı bir şey önerirseniz sevinirim.

Bütçeyi 2 bin TL daha artırıp Galaxy A56 alırsanız uzun yıllar sizi mutlu edecektir. Teknik servis hizmetleride diğer Çinli şirketlerden daha kalitelidir.
Ekran boyutları hakkında, 6.7 inç boyutlu bir telefon ile 6.4 inç veya biraz daha altı ekran boyutuna sahip bir telefonda ölçüleri uzunlukta 1.5cm genişlikle 0.7cm oynayacaktır ( en fazla ), bu duruda cihazları yan yana koyduğunuz zamanki dışında boyutları sizin için bir fark oluşturmayacaktır.
iPhone konusunda, bugün 30 bin TL'den pahalıya satılan iPhone 13 neredeyse 4 yıllık bir cihaz yani...
Samsung konusunda diğer a serileri ile A56 arasında çok güzel farklar var ve 17 bin TL'ye kesinlikle değer.
Diğer yandan A26 8/256 ve A36 8/256 bütçenize uygun cihazlar arasında, fakat 2 bin TL ekleyip A56 alırsanız pişman olmazsınız.
Linklerden en uygun fiyatları inceleyebilirsiniz,

Son düzenleme:
6.7 gerçekten büyük. Elimde de denedim Teknosa da olması lazım. Neyse düşük inç telefon önerileri daha uygun olacaktır.

Bütçeyi 2 bin TL daha artırıp Galaxy A56 alırsanız uzun yıllar sizi mutlu edecektir. Teknik servis hizmetleride diğer Çinli şirketlerden daha kalitelidir.
Ekran boyutları hakkında, 6.7 inç boyutlu bir telefon ile 6.4 inç veya biraz daha altı ekran boyutuna sahip bir telefonda ölçüleri uzunlukta 1.5cm genişlikle 0.7cm oynayacaktır ( en fazla ), bu duruda cihazları yan yana koyduğunuz zamanki dışında boyutları sizin için bir fark oluşturmayacaktır.
iPhone konusunda, bugün 30 bin TL'den pahalıya satılan iPhone 13 neredeyse 4 yıllık bir cihaz yani...
Samsung konusunda diğer a serileri ile A56 arasında çok güzel farklar var ve 17 bin TL'ye kesinlikle değer.
Diğer yandan A26 8/256 ve A36 8/256 bütçenize uygun cihazlar arasında, fakat 2 bin TL ekleyip A56 alırsanız pişman olmazsınız.

A55 alacaktım ben de ancak 3-4 sene kullanacagim biraz daha biriktirip bu telefonu mu alayım yoksa A55 yeterli midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı