AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #1 Selam dostlar, fotoğraftaki girişe uygun bir adaptöre ihtiyaç duyuyorum, bulamadım. Bulabilen varsa yazabilir mi? Veya nereden bulabileceğimi bilen biri. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-01-09 at 14.37.07.jpeg 109 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022
Selam dostlar, fotoğraftaki girişe uygun bir adaptöre ihtiyaç duyuyorum, bulamadım. Bulabilen varsa yazabilir mi? Veya nereden bulabileceğimi bilen biri.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #2 Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir.
Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir.
AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #3 ahmetgirgin dedi: Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir. Genişletmek için tıkla... yazının altındaki alan zaten girişin aynısı ahmetgirgin dedi: Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-01-09 at 14.56.09.jpeg 72,9 KB · Görüntüleme: 34
ahmetgirgin dedi: Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir. Genişletmek için tıkla... yazının altındaki alan zaten girişin aynısı ahmetgirgin dedi: Biraz daha net bir fotoğraf atabilir misiniz? Sadece 15V DC yeterli bir bilgi değil bu arada. Ama girişe bakılarak tahmin yürütülebilir. Genişletmek için tıkla...
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #4 15 v dc mixing power - Google Suche Şuralara bir bakın sizin attığınız girişe benziyor.
AhmedAldogan Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 433 Çözümler 4 9 Ocak 2022 #5 ahmetgirgin dedi: 15 v dc mixing power - Google Suche Şuralara bir bakın sizin attığınız girişe benziyor. Genişletmek için tıkla... maalesef ahmetgirgin dedi: 15 v dc mixing power - Google Suche Şuralara bir bakın sizin attığınız girişe benziyor. Genişletmek için tıkla... 15V 8A 120W 4 Pin 10mm Mini DIN Adaptör RETRO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor şu tarz ama bu değil Son düzenleme: 9 Ocak 2022
ahmetgirgin dedi: 15 v dc mixing power - Google Suche Şuralara bir bakın sizin attığınız girişe benziyor. Genişletmek için tıkla... maalesef ahmetgirgin dedi: 15 v dc mixing power - Google Suche Şuralara bir bakın sizin attığınız girişe benziyor. Genişletmek için tıkla... 15V 8A 120W 4 Pin 10mm Mini DIN Adaptör RETRO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor şu tarz ama bu değil