Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Deluxe 5T11-PCH oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Sistemin artıları:
• 3600 Mhz ram seçebiliyorum
• M.2 SSD var
• i5 11. nesil işlemci var
Sistemin eksileri:
• Kasada sorun yok fakat psu Aigo marka. Forumları vs. incelediğimde çok kötü yorumlar yok fakat iyi yorumlar da yok. 3060'lı bir sistemde kullanılır mı bilemedim. Bu sistemdeki tek şüphem psu.
Sistemin artıları:
• Corsair Carbide Spec-Delta kasa var. İçinde bulunan 550W PSU Aigo'ya göre daha kaliteli. Kasa da aynı şekilde daha kaliteli gibi.
Sistemin eksiler: (Normal şartlarda negatif bir özellik sayılmaz ama diğer sistem referans alındığında eksi olarak nitelendirdim)
• i5 10. nesil işlemci var.
• SATA SSD mevcut.
• Ramlar 3000 Mhz
Sonuç olarak iki sistem arasında kaldım. İlk sistemdeki PSU'dan çok şüpheliyim. PSU dışında sistem gayet güzel. Fakat diğer sistemde ufak eksiklikler olmasına rağmen kasa ve PSU tarafında daha kaliteli. Sizce hangisini seçmek daha mantıklıdır. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Her türlü GameGaraj'daki sistemi alın. Aigo kötü marka değildir. Diğer sistem ile kıyaslarsak onda zaten Gamepower PSU var. Gamepower kalitesiz markadır.
Ama işlemci 10. nesil kalıyor. Hala GameGaraj daha mantıklı. Diğer sistemde işlemciyi 11. nesil yapacaksanız mantıklı olur. Ama 10 nesil kalacaksa her türlü GameGaraj'dan alın.
Öyle bir şey olmaz hocam. Kötü marka değil dediğim gibi. 11. nesil sistem varken PSU biraz daha kaliteli olsun diye 10. nesil almak çok mantıksız olur. Tabii ki Corsair PSU daha kaliteli. Ama aigo dediğiniz marka bozulacak patlayacak bilgisayarı bozacak bir PSU değil.
Öyle bir şey olmaz hocam. Kötü marka değil dediğim gibi. 11. nesil sistem varken PSU biraz daha kaliteli olsun diye 10. nesil almak çok mantıksız olur. Tabii ki Corsair PSU daha kaliteli. Ama aigo dediğiniz marka bozulacak patlayacak bilgisayarı bozacak bir PSU değil.