16.000 TL hazır sistem önerisi

Bütçe
15-16k

FROSTY1ONE

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 16K-15K bandında hazır bir sistem arıyorum. İçinde RX 6600 XT ekran kartı bulunabilecek bana önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Güvenilir bir yerden olursa minnettar kalırım.
Benim karşıma çıkan fiyatı uygun olup güvenilir olan bir sistem buldum bunu değerlendirebilir misiniz?

Bunun içinde i5 10400F işlemci var ama ben bunu 11400F yapmayı planlıyorum bunu da yorumlarsanız çok ama çok sevinirim.

Bahsettiğim sistem:

Özelleştirme ile 650W'lık 80+ Bronze sertifikalı kasa alsam uygun olabilir mi peki pek beklemek istemiyorum da :/

Merhaba arkadaşlar 16K-15K bandında hazır bir sistem arıyorum. İçinde RX 6600 XT ekran kartı bulunabilecek bana önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? Güvenilir bir yerden olursa minnettar kalırım.
Benim karşıma çıkan fiyatı uygun olup güvenilir olan bir sistem buldum bunu değerlendirebilir misiniz?

Bunun içinde i5 10400F işlemci var ama ben bunu 11400F yapmayı planlıyorum bunu da yorumlarsanız çok ama çok sevinirim.

Bahsettiğim sistem:
PSU dışında güzel sistem hocam. 14kya 5600x sattıkları türden kampayalar çok nadir ve kısa süreli oluyor. Ne kadar beklerseniz o kadar zarar edersiniz. Ki 11400f 5600x ile yakın performansa sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı