senxi Zeptopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 6 27 Nisan 2023 #11 Lisser dedi: Halihazırdaki anakart ve PSU yeterli olur, 250TL farkla PSU 650W yapılabilir yine de. B550M-K'ya da aynı şekilde bütçe yetiyorsa yükseltmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim siz benim yerimde olsanız diğer arkadaşın attığı nvidia sistemi mi alırdınız bunu mu?
Lisser dedi: Halihazırdaki anakart ve PSU yeterli olur, 250TL farkla PSU 650W yapılabilir yine de. B550M-K'ya da aynı şekilde bütçe yetiyorsa yükseltmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim siz benim yerimde olsanız diğer arkadaşın attığı nvidia sistemi mi alırdınız bunu mu?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #12 senxi dedi: Teşekkür ederim siz benim yerimde olsanız diğer arkadaşın attığı nvidia sistemi mi alırdınız bunu mu? Genişletmek için tıkla... Yayıncılık, Render gibi işlerle işiniz yoksa 6700XT'li sistem kesinlikle.
senxi dedi: Teşekkür ederim siz benim yerimde olsanız diğer arkadaşın attığı nvidia sistemi mi alırdınız bunu mu? Genişletmek için tıkla... Yayıncılık, Render gibi işlerle işiniz yoksa 6700XT'li sistem kesinlikle.
senxi Zeptopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 6 27 Nisan 2023 #13 Lisser dedi: Yayıncılık, Render gibi işlerle işiniz yoksa 6700XT'li sistem kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Yani kısa video editleri yaparken sorun çıkartmayacaksa tercih edicem yayınla işim olmaz diye düşünüyorum belki oyun videoları çekebilirim o kadar.
Lisser dedi: Yayıncılık, Render gibi işlerle işiniz yoksa 6700XT'li sistem kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Yani kısa video editleri yaparken sorun çıkartmayacaksa tercih edicem yayınla işim olmaz diye düşünüyorum belki oyun videoları çekebilirim o kadar.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 27 Nisan 2023 #14 senxi dedi: Yani kısa video editleri yaparken sorun çıkartmayacaksa tercih edicem yayınla işim olmaz diye düşünüyorum belki oyun videoları çekebilirim o kadar. Genişletmek için tıkla... 6700xt al geç.
senxi dedi: Yani kısa video editleri yaparken sorun çıkartmayacaksa tercih edicem yayınla işim olmaz diye düşünüyorum belki oyun videoları çekebilirim o kadar. Genişletmek için tıkla... 6700xt al geç.
senxi Zeptopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 6 27 Nisan 2023 #15 Lory7 dedi: 6700xt al geç. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım galiba yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Lory7 dedi: 6700xt al geç. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım galiba yardımcı olan herkese teşekkür ederim.