Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 9 Mart 2023 #11 Kurabiye Canavari dedi: Depozito ve ihracat fiyatıyla evet öyle oluyor. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Nviade takıntın yoksa AMD önerebilirim.
Kurabiye Canavari dedi: Depozito ve ihracat fiyatıyla evet öyle oluyor. Öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Nviade takıntın yoksa AMD önerebilirim.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #12 Özgür Adam dedi: Nviade takıntın yoksa AMD önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Anakartima ters.
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 9 Mart 2023 #13 1 ay beklersen 4070 bu fiyatlarda olabilir.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #14 Kurabiye Canavari dedi: Anakartima ters. Genişletmek için tıkla... Modeli ne hocam?
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #15 Liberteen dedi: +3,000 TL'lik bir masraf daha çıkıyor ''İthalat Ücreti Depozitosu'' adı altında. Genişletmek için tıkla... Pofff tam mutlu okucakken çıkan küçük pürüzler, çok can sıkıcı. OnurKelees dedi: Modeli ne hocam? Genişletmek için tıkla... H510m a pro
Liberteen dedi: +3,000 TL'lik bir masraf daha çıkıyor ''İthalat Ücreti Depozitosu'' adı altında. Genişletmek için tıkla... Pofff tam mutlu okucakken çıkan küçük pürüzler, çok can sıkıcı. OnurKelees dedi: Modeli ne hocam? Genişletmek için tıkla... H510m a pro
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #16 Kurabiye Canavari dedi: Pofff tam mutlu okucakken çıkan küçük pürüzler, çok can sıkıcı. H510m a pro Genişletmek için tıkla... Uyar hocam anakart ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yok.
Kurabiye Canavari dedi: Pofff tam mutlu okucakken çıkan küçük pürüzler, çok can sıkıcı. H510m a pro Genişletmek için tıkla... Uyar hocam anakart ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yok.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 9 Mart 2023 #17 Kurabiye Canavari dedi: Anakartima ters. Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ekran kartı önerecektim hocam.
Kurabiye Canavari dedi: Anakartima ters. Genişletmek için tıkla... İşlemci değil ekran kartı önerecektim hocam.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #18 OnurKelees dedi: Uyar hocam anakart ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben anakartta değişiyor diye biliyordum.
OnurKelees dedi: Uyar hocam anakart ile ekran kartı uyumsuzluğu diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben anakartta değişiyor diye biliyordum.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #19 Kurabiye Canavari dedi: Ben anakartta değişiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne hocam o anakarta takacağınız işlemciler bu kartları beslemekte zorlanabilir.
Kurabiye Canavari dedi: Ben anakartta değişiyor diye biliyordum. Genişletmek için tıkla... İşlemciniz ne hocam o anakarta takacağınız işlemciler bu kartları beslemekte zorlanabilir.
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #20 Özgür Adam dedi: İşlemci değil ekran kartı önerecektim hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon kafa gitti o işlemcide oluyordu değil mi?peki AMD alma gibi durumda işlemciyi değiştirme gerek var mı? Bu arada ikinci el yüksek birşeyde olabilir ekran kartı. OnurKelees dedi: İşlemciniz ne hocam o anakarta takacağınız işlemciler bu kartları beslemekte zorlanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben tasarım ve render için kullanicam sadece oyun için değil.islemcim 11400f i5
Özgür Adam dedi: İşlemci değil ekran kartı önerecektim hocam. Genişletmek için tıkla... Pardon kafa gitti o işlemcide oluyordu değil mi?peki AMD alma gibi durumda işlemciyi değiştirme gerek var mı? Bu arada ikinci el yüksek birşeyde olabilir ekran kartı. OnurKelees dedi: İşlemciniz ne hocam o anakarta takacağınız işlemciler bu kartları beslemekte zorlanabilir. Genişletmek için tıkla... Ben tasarım ve render için kullanicam sadece oyun için değil.islemcim 11400f i5