Bu hesap kardeşimin hesabı, ben bu sene İstanbul'a üniversiteye gideceğim. Zamanında LGS'den sonra bana bilgisayar almışlardı ama şu an masraflardan dolayı ona alamadık. Arkadaşları ile oynamak için her gün PC bakıyor, bütçe 16k ama daha ucuz olursa iyi olur PC toplayabilecek veya hazır sistem atabilecek var mı?
İdarelik alabilir ama yaşadığı yerde elektrik kesintileri oluyorsa idarelik bile almasını önermem.
Edit: Garantisi varmış sanırım sistemin, alınabilir her türlü.
İdarelik alabilir ama yaşadığı yerde elektrik kesintileri oluyorsa idarelik bile almasını önermem.
Edit: Garantisi varmış sanırım sistemin, alınabilir her türlü.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Premium 50A Power Choke Compared to traditional chokes, ASRock’s premium 50A power chokes effectively make the saturation current up to three times better, thus providing enhanced and improved Vcore voltage to the motherboard. Matte Black PCB A new mysterious matte black and copper color...
En ucuz Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro Mesh DKCHDIAMONDPROMS 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet tekrar anlamış bulunmaktayım ki sitedekilerin gram bilgisi yok elemanın bana 5700 ekran kartı PC'yi 18k ya atması ne kadar komik değil mi? Halbuki bütçemin 16k olduğunu söylemiştim onu geçtim aynı sistemin 5500 XT versiyonu 15k? Zaten CS Valorant oynar dedim az düzgün atın sallamayın