Merhabalar, yakın bir zamanda bilgisayar toplayacağım ama ben çok fazla anlamıyorum. 16K bütçem var yardım eder misiniz? Bu bütçe sadece kasaya özel monitör vb. şeyler dahil değil. AMD, Intel takıntım yok istediğinizi seçebilirsiniz. Oyun odaklı bir sistem istiyorum ekstra olarak yayın açabilirim belki.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Geil Evo X II RGB AMD Edition 16 GB (2x8) 3600 Mhz DDR4 CL18 GAEXSY416GB3600C18BD Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Palit RTX 3070 GameRock 256 Bit 8 GB GDDR6 Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 970 EVO MZ-V7E1T0BW M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT301 ARGB Fanlı ATX Kasa özelliklerini incele, 3.455,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deep Cool Gammaxx L240T BLUE 240mm Sıvı Soğutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.