Aslında oyun oynayan bir insan değilim. İlk konumda hatta Gtx 1660 mı alsam diye düşünüyordum hatta . Zorlayarak bu bütceye çıkıp 3060 ti son ekran kartına çıkmaya karar verdim .
Merhaba, yazılım odaklı bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Birçok işi birden yapıyorum o yüzden ekran kartını 2.plana atıp işlemci üzerine yoğunlaştım. Bu parçalar arasında bir uyumsuzluk var mı? Anakart, Ryzen 9 5900X'u güzel şekilde besler mi acaba? Oyun oynayan bir insan değilim. 1660...
Visual Studio , Android Studio , Xampp kurup localhostta php scriptlerim sürekli çalışıcak , VMware'ye linux , windows ,macOS işletim sistemleri kurup testler yapma gibi işler için kullanmayı düşünüyorum sistemi
Sistemi Render ve Yazılım için kullanıcam . ryzen 9 5900x , i7 10700k nın bayağı üstünde bir işlem .
15.500 e bana mantıklı gelmedi . Şuanda ekran kartını aldığımda 16200 tl civarı tutucak toplam maliyetim. Birtek ekran kartını almadım .
Sistemi Render ve Yazılım için kullanıcam . ryzen 9 5900x , i7 10700k nın bayağı üstünde bir işlem .
15.500 e bana mantıklı gelmedi . Şuanda ekran kartını aldığımda 16200 tl civarı tutucak toplam maliyetim. Birtek ekran kartını almadım .
Stoklar geldiğinde RTX 3070 fiyatları 6.000 civarlarına gelir mi acaba? İlk bütcem 14.000 TL idi bu fiyatlara zorlayarak çıkabildim. En kötü 3060 Ti almayı düşünüyorum. Oyun oynamıyorum hiç sıfır diyebilirim.
Stoklar geldiğinde RTX 3070 fiyatları 6.000 civarlarına gelir mi acaba? İlk bütcem 14.000 TL idi bu fiyatlara zorlayarak çıkabildim. En kötü 3060 Ti almayı düşünüyorum. Oyun oynamıyorum hiç sıfır diyebilirim.
Sistemimiz kasa ve sıvı soğutma hariç aynı benim de ekran kartım ve sıvı soğutmam eksik kaldı güzel sistem bence daha kuramadık ama inşallah sıvı soğutma ve ekran kartını aldığımda kuracağım bence rahatlıklı 6K ya düşecek 3070 en azından 2-3 modeli bende bekliyorum eğer güzel bir indirim yakalarsam 3070 yakalaymazsan 3060 Ti'da kafi benim için.