cutlosgio Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba 15/16.000 TL civarı sistem arıyorum vatan da hazır sistem buldum sizce bu sistem mi alınmalı yoksa toplanarak daha iyisi alınabilir mi? Sistem:INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: Vatandan olsa daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Merhaba 15/16.000 TL civarı sistem arıyorum vatan da hazır sistem buldum sizce bu sistem mi alınmalı yoksa toplanarak daha iyisi alınabilir mi? Sistem:INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: Vatandan olsa daha iyi olur.
raha Picopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 164 Makaleler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayatın tadını çıkarıyorum 24 Haziran 2022 #2 ürün stoğu yetersiz
cutlosgio Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 raha dedi: ürün stoğu yetersiz Genişletmek için tıkla... Bende stokta gözüküyordu.
N NetCevap Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 90 24 Haziran 2022 #4 cutlosgio dedi: Bende stokta gözüküyordu. Genişletmek için tıkla... Stok var hocam merak etmeyin.
D DodoZi Decapat Katılım 19 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #5 cutlosgio dedi: Merhaba 15/16.000 TL civarı sistem arıyorum vatan da hazır sistem buldum sizce bu sistem mi alınmalı yoksa toplanarak daha iyisi alınabilir mi? Sistem:INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: Vatandan olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan kazık. İnce hesap, game garaj, sinerji ya da itopyadan almanızı tavsiye ederim.
cutlosgio dedi: Merhaba 15/16.000 TL civarı sistem arıyorum vatan da hazır sistem buldum sizce bu sistem mi alınmalı yoksa toplanarak daha iyisi alınabilir mi? Sistem:INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Not: Vatandan olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam vatan kazık. İnce hesap, game garaj, sinerji ya da itopyadan almanızı tavsiye ederim.
A Awurtes2K Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 123 Yer Antalya/Finike Daha fazla Sistem Özellikleri rtx3050 8gb ram ryzen5 5600h 512gb ssd dell g15 5515 Cinsiyet Erkek Meslek kumluca fen lisesinde öğrenci 24 Haziran 2022 #6 Bence farklı sitelere bakıp en ucuzunu kendiniz alıp birleştirseniz daha ucuza getirebilirsiniz
N NetCevap Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 90 24 Haziran 2022 #7 Hocam illa Vatan dan alabilme şansınız varsa alın çok da pişman olmazsınız ama başka sitelerden alabiliyorsanız biraz daha araştırmanızı öneririm. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Hocam illa Vatan dan alabilme şansınız varsa alın çok da pişman olmazsınız ama başka sitelerden alabiliyorsanız biraz daha araştırmanızı öneririm. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
cutlosgio Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #8 DodoZi dedi: Hocam vatan kazık. İnce hesap, GameGaraj, Sinerji'ya da İtopya'dan almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Awurtes2K dedi: Bence farklı sitelere bakıp en ucuzunu kendiniz alıp birleştirseniz daha ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bazı sebeplerden dolayı vatandan almak zorundayım.
DodoZi dedi: Hocam vatan kazık. İnce hesap, GameGaraj, Sinerji'ya da İtopya'dan almanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Awurtes2K dedi: Bence farklı sitelere bakıp en ucuzunu kendiniz alıp birleştirseniz daha ucuza getirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef bazı sebeplerden dolayı vatandan almak zorundayım.
N NetCevap Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 90 24 Haziran 2022 #9 cutlosgio dedi: Maalesef bazı sebeplerden dolayı vatandan almak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence alabilirsiniz aşırı kazık denebilecek bir fiyat yok daha ucuzu elbette başka sitelerde bulunabilir ama sadece vatan derseniz alın pişman olmazsınız.
cutlosgio dedi: Maalesef bazı sebeplerden dolayı vatandan almak zorundayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence alabilirsiniz aşırı kazık denebilecek bir fiyat yok daha ucuzu elbette başka sitelerde bulunabilir ama sadece vatan derseniz alın pişman olmazsınız.