16.000 TL'ye G29 + shifter alınır mı?

eness24

Hectopat
Yer
Erzincan Refahiye <3
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi Amazon sitesinde Logitech G29 ve Shifter 16.000 TL. Sizce alınır mı? Çoğu yarış oyununu oynuyorum. Onun haricinde özellikle Euro Truck Simulator 2 oynuyorum. İkinci el piyasası 13.000 TL'den başlıyor. Ortalama 3000 TL daha verip sıfırını almak mantıklı mı?

Alınmaz onun yerine DD set alın aynı fiyata PXN V10 Pro kovalayın derim. Şahsen bir G29 kullanıcısı olarak satmaya çalışıyorum. ETS oynarken keyif veriyor bitek aşırı ses yapıyor FBB özelliğini maksimum %10 seviyesinde açabiliyorum.

Alınmaz onun yerine DD set alın aynı fiyata PXN V10 Pro kovalayın derim. Şahsen bir G29 kullanıcısı olarak satmaya çalışıyorum. ETS oynarken keyif veriyor bitek aşırı ses yapıyor FBB özelliğini maksimum %10 seviyesinde açabiliyorum.
Ben de PXN tarafıyım. Satıcı soru cevap kısmında 2 ay içinde stoklara gelecek demiş. Ama aynı fiyattan mı yoksa düşük fiyattan mı gelir bilemiyorum.

Allah Allah çok ilginç. Ama direksiyon setleri ile alakası olmayan arkadaşlar hep G29 öneriyor hocam. Neden şimdi PXN önerdiniz ki Logitech gibi bir marka varken. Markanın çalışanı mısınız?

G29 övenler için ironidir hocam yanlış anlamayın :D @PridefulCow

Allah Allah çok ilginç. Ama direksiyon setleri ile alakası olmayan arkadaşlar hep G29 öneriyor hocam. Neden şimdi PXN önerdiniz ki Logitech gibi bir marka varken. Markanın çalışanı mısınız?
Aman saygılar hocam bu arada kredi vermem gerekirdi keşke G29 almadan önce sizinle denk gelseydim forumda. Estağfurullah hocam ironiyi anladım. 🙂

Aman saygılar hocam bu arada kredi vermem gerekirdi keşke G29 almadan önce sizinle denk gelseydim forumda. Estağfurullah hocam ironiyi anladım. 🙂
Ben bir kaç arkadaşı G29 bataklığına saplanmadan kurtardım hocam. Sizde satıp kurtulursunuz umarım. Forumlarda 20K altına V10 Pro öneriyorum diye kaç kez markanın çalışanı olmakla suçlandık :D 20K altına Logitech Direct Drive yapsın onu önerelim yani ben ne yapayım :D

Bu arada beklemek istemeyen varsa sarı sitedeki Gençler Elektronikte 1 adet stok kaldı sanırım. Ancak mağaza garantili bir ürün. Ona göre de fiyatı uygun tabi. EUAS en son 16.500 den sattı V10 Pro'yu. Yeni stoklarda bir zam daha yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı