16.000 TL'ye tablet önerisi

Omen_80

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600h-RX6500M-16gb ram-512gb ssd-144hz ekran-hp victus 15 fb0015nt
Tablet almayı düşünüyorum. Aklımda Samsung Galaxy Tab S10 FE, Xiaomi Pad 7 ve Honor Pad V9 var. Fiyatlar zaten belli, ama açıkçası en çok Honor Pad V9 ilgimi çekti. Hem işlemcisi oldukça güçlü, hem de kutu içeriği tatmin edici.

Tableti ders çalışmak için alacağım, bu yıl YKS'ye hazırlanıyorum ve ileride üniversitede de kullanmayı planlıyorum. Bu yüzden performans ve kullanım rahatlığı benim için önemli. Bütçeyi de aşmak istemiyorum.

Not: Huawei önermeyin, almam, çok ambargo yiyor.

Bence de en mantıklısı o gibi ama 1 hafta önce fiyatı çok iyiymiş yine düşer mi?

ucuz bir kalem işime yaramaz mümkünse orjinali lazım ama appleninde düz moddelleri çok kötü oluyor ondan s10 feye normalde çok sıcaktım ama genel olarak v9 ilgimi çekti ne düşünüyorsunuz
Hocam şahsen ben S10FE'den yanayım V9'dan ziyade. Kağıt üzerinde her ne kadar V9 daha iyi görünse de Samsung'un yazılım konusunda daha iyi olması beni rahatlatır, rahat bir kafa ile uzun süre kullanırım.

Hocam şahsen ben S10FE'den yanayım v9'dan ziyade. Kağıt üzerinde her ne kadar V9 daha iyi görünse de Samsung'un yazılım konusunda daha iyi olması beni rahatlatır, rahat bir kafa ile uzun süre kullanırım.

Evet yazılım ve S Pen kalitesi çok güzek geliyor ondan kararsız kaldım ya ama Samsung alırsamda şarj aleti kılıf gibi ekstra masraf olacak 1K hemen hemen.

Bence de en mantıklısı o gibi ama 1 hafta önce fiyatı çok iyiymiş yine düşer mi?

Muhtemelen düşer çünkü stoklar yeni yenilendi.

Kalem konusunda Samsung daha iyidir fakat gündelik kullanıcı için v9'un kalemi de kötü değildir.

Muhtemelen düşer çünkü stoklar yeni yenilendi.

Kalem konusunda Samsung daha iyidir fakat gündelik kullanıcı için v9'un kalemi de kötü değildir.

Hocam tahmini ne kadar sürer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…