16.000 TL'ye tablet onerisi

Hocam durumunuz yoksa güzel bir tablet s9FE 128 ders çalışmak için gayet yeterli bir miktar gerektiği yerde bulut servislerinden de yararlanırsınız.
Fakat tabletten ana olarak beklentileriniz neler bilmek lazım.
Üniversite öğrencisi misiniz?

Hocam o civara çıkacak durum yok maelesef.

Şu modele de bir goz atın. Tablet fiyatina tablet+kalem+klavye aliyorsunuz hemde ekrani çok hoş. Eğer buna da cikamam derseniz dediğiniz urun tek sansiniz.

Hocam durumunuz yoksa güzel bir tablet s9FE 128 ders çalışmak için gayet yeterli bir miktar gerektiği yerde bulut servislerinden de yararlanırsınız.
Fakat tabletten ana olarak beklentileriniz neler bilmek lazım.
Üniversite öğrencisi misiniz?

Şu an mezunum ders çalışmak için kullanmayi düşünüyorum oyun vs oynamıyorum.

Boyutu hoşuma gitti zaten kılıf alır kılıfla kullanırım onun dışında 5 yıl gayet yeterli olur gibi hocam teşekkür ederim.

Hocam 5 yıl derken 5 yıla çıkabilir mi o konuda emin değilim özellik olarak biliyorum fakat çok araştırdığım bir tablet değil tahminimce 2 3 yıl kadar götürür.
Ekran konusunda anlık beğenebilirsiniz fakat o boyutta bir ekran mobilite olarak çok eksi yaratır büyük ekran severek alan daha sonra kullanamayıp iade edenler biliyorum onda uyarmak istedim.

Hocam 5 yıl derken 5 yıla çıkabilir mi o konuda emin değilim özellik olarak biliyorum fakat çok araştırdığım bir tablet değil tahminimce 2 3 yıl kadar götürür.
Ekran konusunda anlık beğenebilirsiniz fakat o boyutta bir ekran mobilite olarak çok eksi yaratır büyük ekran severek alan daha sonra kullanamayıp iade edenler biliyorum onda uyarmak istedim.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı