16.000TL PC toplama

Bütçe
16000

Zuka Senpai

Centipat
Daha fazla  
APU bir sistem topluyorum ve şu anki bütçemde kalmak istesem de 16000 TL sınırım var. Bir de 2 monitör seçeneği arasında kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 12 bin baremine gayet güzel ekran kartlı sistemler var, neden APU? Bence bu zamanlarda OEM hazır sistemler kendi toplamana göre de daha uyguna geliyor haberin olsun.

Önerim.

Şuan ekran kartına ihtiyacım yok biraz daha sonra çok daha iyi bir ekran kartı almayı planlıyorum.
Tamam ekran kartına ihtiyacın olmayabilir de, max 8 bine toplayabileceğin sistemi 11 bine toplamışsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sistemin incelemesi de bu.

Asus TUF'u kullanıyorum gayet şık görüntüsü güzel 1080p oyunculuk için gayet güzel öneririm

Şuan ekran kartına ihtiyacım yok biraz daha sonra çok daha iyi bir ekran kartı almayı planlıyorum.
12k ya normal ekran kartlı sistem alırsın, ilerden ekran kartı upgrade etmek istersen satıp daha iyisini alırsın, apu alırsan hem şuan sıkıntı çekersin hem de, ekran kartı yükseltirken elinde fazladan para olmaz. Zaten 16k az para değil 3060 6600 çok zorlarsan 6700xt + monitör bile alabilirisin

Sistem çok güzel ama PSU C4, ileride değişmek gerekiyor.

Arkadaş APU toplarsa ileride ekran kartı için bayağı bir bütçe ayırması lazım ama 1000-1500 iyi bir PSU alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…