APU bir sistem topluyorum ve şu anki bütçemde kalmak istesem de 16000 TL sınırım var. Bir de 2 monitör seçeneği arasında kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz.
Samsung Odyssey G3 24" LS24AG30ANUXUF (S24AG30) Monitör S24AG30ANU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Dostum 12 bin baremine gayet güzel ekran kartlı sistemler var, neden APU? Bence bu zamanlarda OEM hazır sistemler kendi toplamana göre de daha uyguna geliyor haberin olsun.
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
APU bir sistem topluyorum ve şu anki bütçemde kalmak istesem de 16000 TL sınırım var. Bir de 2 monitör seçeneği arasında kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz.
Samsung Odyssey G3 24" LS24AG30ANUXUF (S24AG30) Monitör S24AG30ANU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
12k ya normal ekran kartlı sistem alırsın, ilerden ekran kartı upgrade etmek istersen satıp daha iyisini alırsın, apu alırsan hem şuan sıkıntı çekersin hem de, ekran kartı yükseltirken elinde fazladan para olmaz. Zaten 16k az para değil 3060 6600 çok zorlarsan 6700xt + monitör bile alabilirisin